Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Ahad, 22 September 2013

Sedih...

Hmm hari ni sedih. Saya dah wat online biz since 2005. Banyak kali saya tutup perniagaan saya atas satu alasan yg sama. Trmasuk la yg shaklee ni juga. Bakal berkubur. Dalam banyak2 biz, yg ni sgt sukar utk di lepaskan.  Even alasan tu dah ditarik balik, saya masih dlm dilema. Jika diteruskan pastinya perkara yg sama akan berulang dan terus2an berulang walau apa pun alasannya. Sudah jadi habit hobi saya ni yg akan dijadikan alasan dan punca walau tak de kena mengena. Saya sangat cepat down. Sepanjang hidup saya, saya seorg yg bersungguh2 dan jarang ada org boleh musnahkan kesungguhan saya. Cuma saya pun ada kelemahan saya. saya pasti down.  Setiap kali saya tak suka hobi saya menyusahkan org lain.
Saya suka online biz. Mmg asalnya utk cari duit lebih, tapi hakikatnya ia lebih kpd hobi saya.  Tak salah kot ada hobi. Cuma tak tau cam  mana nak mempertahankan hobi ni. Kalau saya berenti shaklee adakah saya akan berenti online biz? Kemudian biz lain pulak terkubur? Ya Allah berilah aku kekuatan, dan tunjuk kanlah jalan yg terbaik utk ku.

Maaf entry ni cuma utk luahan rasa. Tak mudah utk berjaya, dan saya selalu kecundang disaat biz saya mula stabil dan berkembang.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan