Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Selasa, 3 September 2013

ruam kat muka anak dara.. alahai.....

hhahaha nak gelak besar... apa la saya ni kan... 

actually baby kena ruam.. memula kat tengkuk je no worries sangat sbb saya ada herbal blend multipurpose cream tu siap dlm bakul barang baby... best.. sapu 2-3 kali dah hilang. 

tapi mula risau bila ruam tu naik kt muka dan kepala... alahai anak dara mama kt muka plak ruamnyer.. asyik terfikir2 apa la nak letak kat muka anak ni. letak bedak cuticura.. hmm kasar jd muka anak mama ni.. dok fikir2 lagi.... hubby kata tak boleh ke nak letak calamine lotion je? hah kat muka anak dara ? oh tidak tidak tidak...
ini bukan gambar anak dara saya.. heheh amik dari pakcik google. ruam baby raudhah kurang banyak dari ni....

fikir-fikir lagi.. apa la yg sebabkan ruam ni... panas sangat ke rumah? rasanya mama ni nak berselimut berbaju sejuk je setiap masa.... isk ke mama ni amik jamu? ok mama stop jamu. Mama korbankan alfalfa. sebab tak nak baby ruam kan....

tapi masih lg ruam tu dok ada atas muka dan kepala.. alahai anak dara mama.. nak kenduri aqiqah dah ni. Hokey.. anak perempuan, mesti la mama nak cantik2 je kan.. sebab mama pun suka cantik-cantik (walaupun tak cantik mana).

itu lah kadang2 risau lebih2 ni buat otak kita block tak leh fikir.. hahha apa nak susah, letak je la HERBAL BLEND MULTIPURPOSE CREAM tu.... ia boleh disapu ke seluruh badan, kulit baby boleh kulit mak boleh, kulit ayah boleh.. semua pun boleh... ia cream organik yg selamat.. tak de paraben tau.... best cream ni.
 
 Sebenarnya dengan Krim Herbal Blend ni, bukan ruam panas je boleh letak. kalau anak kena ruam lampin ke, ruam susu ke, ekzema dan allergy pun boleh sapukan.. ia menenangkan dan menyenangkan. 

Sebenarnya, krim bagus utk :

  1. Baik untuk kulit yang mengalami gatal-gatal
  2. melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki. 
  3. Demam panas (disapu ke seluruh badan). Insya Allah setengah jam kemudian badan akan berpeluh
  4. Baik untuk demam campak. Menghilangkan kesan atau tanda demam campak.

 ok. harap entry ni dapat membantu dan memberi idea kepada kita utk atasi masalah-masalah di atas. actually yg gatal2 ni kalau sapukan krim ni rasa kegatalan tu akan berkurangan. so jangan garu la ye, sapu je krim ni.. best kan!! 

Nak daptkan Harga Hebat Produk Shaklee? Hubungi saya
Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
ID : 877171
sms@ whatsapp : 0195701403
email: jannahshoppe@gmail.com
FB : Nur Maawa Page
FB: Pretty Raudhah (Vitamin)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan