Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Isnin, 30 September 2013

Kenapa ketagih ESP?????

 Assalamualaikum...
kebelakangan ni saya serring update fb menikmati ESP shake sebagai santapan sarapan dan makan malam... saya memang sedang sedaya upaya membuang sebanyak mungkin lemak yg telah dikumpul selama 9 bulan nak buang dalam masa 90 hari... huhuhu mission imposibble? huhuhu mimpilah dan bertindaklah maka ia akan menjadi nyata!!!

Sebenarnya bukanlah ESP tu saya ambil utk kuruskan badan.. saya cuma gantikan makan sarapan pagi dan malam tu dengan shake yg lebih ringan tapi dalam masa yg sama saya dpt nikmati ESP untuk khasiatnya... saya nak susu banyak, kulit gebu, bentuk badan mantap, wajah berseri-seri, bertenaga, dan sentiasa bersemangat. Kini saya bersemangat nak berjaga malam utk biz shaklee.

So kat sini saya share skit kebaikan ESP yg saya dah jatuh cinta dan addicted.. huhuhu berbaloi, satu canister saya minum tahan 2 bulan tau...
 

Khasiat ESP adalah;

1. Kekal Muda - Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga.

2. Hormon Berasaskan Tumbuhan Semulajadi – kacang soya adalah tumbuhan yang hanya kaya dalam isoflavon yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol dan mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.

3. Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki - genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran haid dan prostat.

4. Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka danmenghilangkan parut.

5. Pemberi tenaga segera – Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll.

6. Memulihkan Pigmentasi – Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.

7. Memperbaiki Memori – Menguatkan ingatan, kecergasan, keupayaan seksual, dan sebagainya.
(sumber asal Master Lyna)


 itu je ke? ehhh ada banyak lagi... saya akan update lagi kebaikan ESP ni.
eh eh eh... ada yg ingat ESP ni utk perempuan je??? No no no Lelaki pun sangat baik ambil ESP ni jugak... Supplement utk keluarga...

Jannah Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak

Tiada ulasan:

Catat Ulasan