Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Selasa, 24 September 2013

CarotoMax : Kurangkan rabun anda!! turunkan power cermin mata.

 So hari ni saya citer kelebihan Carotomax. Sebelum tu kita berkenalan sikit pasal CarotoMax.

Dulu masa kecik2.. suka tgk org pakai cermin mata. sebab dia lain dari org lain jd mcm cantik.. tp bila semua org sekeliling pakai cermin mata tak de rasa cantik dah! hahah

actually secara jujurnya saya pun rabun, tp tak suka pakai cermin mata dan berlagak macam mata tu elok sgt.. padahal sokmo la tak nampak apa yg dipaparkan kalau dlm meeting atau kursus. tp tetap tak mau pakai cermin mata.

cermin mata setiap kali bersalin pasti ada cermin mata baru.. tp beli je mahal2 daku tak nak pakai jugak.. tak tau la sebab rasa rimas sangat pakai cermin mata ni.... letih. tak suka sebab ia semacam mengganggu. Jadi Carotomax ni sesuai sangat utk org yg  macam saya ni. dah tak suka pakai cermin mata kena la usaha mata tu utk pulih atau kurangkan powernyer kan..

actually tetiba teringat nak wat entry pasal carotomax ni sebab hubby ari tu minta hadiah cermin mata ibnusina tu nak kurangkan rabun dia... hmm dari beli cermin mata ibnusina tu ntah dia nak pakai ke tidak ntah.. buang duit je kalau tak nak pakai... well i know my husband! baik i hadiahkan je carotomax ni kat dia.. kalau dia tak nak makan. i makan la!! hahhahaha. nanti i upate gambar hadiah erk.... :D


so kat sini tempekkan.. beberapa testimoni pasal carotomax ni
http://minaina-ilaaina.blogspot.com
 Power dari 175 turun kepada 75
Silau dari 100 turun kepada 25
ini keputusan selepas makan sebotol carotomax

ada lg testimoni.. dari blog http://siheart.blogspot.fr

Saya seorang yang rabun jauh dengan power spek beratus-ratus la jugak. pendek kata kalau tak bercermin mata tuh, memang sume nampak blur. kalau ada orang berada berdekatan sekitar 3,4 meter tuh, kompem tak nampak bijik mata dia. nampak bulat hitam je sekitar mata cam mata panda tuh. hehe~

Pertengahan february yang lalu, saja la saya mencuba carotomax sementelah mengikut review, ianya baik untuk kesihatan mata. apa yang saya baca dari buku dan internet, vitamin ni tak boleh menyembuhkan rabun tapi apa salahnya saya ambil supplement kan? kalau tak bertambah baik pon, at least maintain dengan power sekarang. memanglah teknologi perubatan skang ni dah canggih manggih, boleh buat operation mata lasik bagai tapi saya penakut bab-bab operation nih. masuk ER masa form 4 dulu kena jahit kat kening kes dicium bola hoki pon, dah seram sejuk sampai tukang jahit ingat saya dah pengsan even tak dibius. padahal terkaku sebab ketakutan nampak benang biru yang dia dok tarik-tarik kat kening bawah cahaya lampu! haha~

alhamdulillah selepas dua minggu consume carotomax ni, penglihatan agak baik daripada biasa. kalau sebelum ni, saya langsung tak nampak bunga pada langsir dalam bilik kalau berbaring atas katil. warna bunga dan tanah lebih kurang sama. yang membezakannya cuma bunga tu bunga timbul. tapi selepas ber-carotomax, saya boleh nampak bunga tersebut. siap pi bangun pegi kat langsir sebab tak caya. hehe~ memang sangat teruja lah nak ngabihkan botol yang pertama sebabnya selain daripada jarak penglihatan tanpa cermin mata bertambah baik, jeragat di muka pon semakin berkurangan. \(^-^)/

Masa balek ke kampung last week, 

"mak rasa mata makin elok la. sebelum ni, kalau tengok lampu nampak pecah-pecah je. lepas makan vitamin A ni (carotomax), takde pecah-pecah dah."

alhamdulillah. seronok dengar my mum dah jatuh chenta ngan carotomax. siap nak belikan untuk dua orang adik saya yang speckie itu :)

Apa sebenarnya kelebihan carotomax ini? 

Carotomax aka vitamin A ini boleh membantu mengekalkan kesihatan badan secara umumnya dalam jangkamasa panjang serta kesihatan mata, jantung, kulit, paru-paru, prostat dan serviks secara khasnya.


Nak daptkan Harga Hebat Produk Shaklee? Hubungi saya
Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
ID : 877171
sms@ whatsapp : 0195701403
email: jannahshoppe@gmail.com
FB : Nur Maawa
Page FB: Pretty Raudhah (Vitamin)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan