Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Sabtu, 21 September 2013

Buah hati kembali... penantian suatu penyiksaan dik non!!

 Hahahhahaha gelak besar ni.. sebab seronok sgt dapat sms cam ni.

 RM0.00 Shaklee: Great News! Sustained Release Vita C Plus will be available 4 sales end of OCT 13. We'll inform you when stock is ready 4 sales. TQ

ini wajahnya setahun lepas.. tak tau la kalau ia berwajah baru pulak... kita nantikan saat ia kembali so soon..

 Tau tak saya join shaklee dulu bulan 10 la... sempat makan sebotol je vit c tu tapi itu pun still bukan cukup sebotol sebab wat trial pack masa tu. ada la 30 biji je utk saya. pastu dah tak sempat grab dah vit C ni. yang mancari jangan citer la sampai sekarang pun sentiasa ada soalan pasal stok vit C nih.

Alhamdulillah akhirnya Allah mudahkan urusan Shaklee utk lepaskan stok ni. Syukur sangat sebab kita akan dapat merasai khasiatnya.. so skrg kumpul modal utk grab stok banyak2! saya yakin semua distributer pun akan buat perkara yang sama!!!

so saya tak amik la pre order lg sbb tak nak buat org tertunggu-tunggu. jadi kalau stok in hand nanti saya akan war-warkan pada semua!!


Nak daptkan Harga Hebat Produk Shaklee? Hubungi saya Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak
Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
ID : 877171
sms@ whatsapp : 0195701403
email: jannahshoppe@gmail.com
FB : Nur Maawa
Page FB: Pretty Raudhah (Vitamin)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan