Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Rabu, 4 September 2013

beli shaklee.. kami terima debit atau kredit kad

 ok... nak war-warkan berita gembira ni.. patut sejak mula lagi dah tulis entry ni..
sebenarnya sejak mula pun saya banyak kali gak selitkan dalam entry yg kami menerima pembayaran menggunakan kad kredit atau kad debit, cuma tak buat plak entry khusus untuknya. hehhehe

so very simple entry kali ni.
untuk pengetahuan semua, jika anda ingin membuat pembelian barangan shaklee, hakikatnya kami menerima bayaran menggunakan kad visa atau master. tak kisah la kad debit atau kad kredit. biasa la kekadang kita malas nak transfer-transfer duit kan.. nak request tac la apa a, tak sempat la, so boleh je kalau nak bayar guna kad.

TAPI.. oh ada tapi plak si Jannah ni.. Hehehhe ada la tapi nyer.. saya cuma terima pembayaran menggunakan debit kad atau kredit kad ni untuk shipping order je.. maksudnya pembelian yang saya pos kan. saya tak dapat la nak terima kad kredit kalau anda self pick up atau COD. dah mata bertentang mata tu bayar cash je la yer.... :D



Setiap pembelian menggunakan kad kredit atau kad debit tak de caj tambahan, yg ada cuma kena bayar caj penghantaran rm10 kadar rata. tak kira banyak mana pun yg anda beli. TAPI... tapi lagi? heheh ada la tapi yg ni seronok sikit nak baca!!.. untuk pembelian MELEBIHI RM800 utk semenanjung, kos pos adalah PERCUMA. so tak yah tambah RM10 dah... senang kan..

so yang rasa nak berbiz shaklee dan ada modal, marilah join komuniti JM yg merupakan group shaklee yg banyak buat online dan ramai pakar-pakar shaklee yg berjaya dalam ni. So kita timba ilmu dan duplicate kejayaan mereka.. takkan tak nak duit extra tiap2 bulan... kita tak perlu kejar duit, biar duit datang pada kita....yg penting kena bersungguh-sungguh dan percaya pada Tuhan.
eh!!! saya selalu guna yg mcm ni. setiap kali buat pembelian stok. :D

So kalau nak berbiz, kena la try dulu amalkan shaklee, sebab kalau kita jual tapi tak amalkan, susah nak cakap la kan.. hehhe tp jgn risau bila berbiz shaklee of course kita berpeluang makan vitamin free je!! ( ada caranya, bukan shaklee bg free ye).

Nak daptkan Harga Hebat Produk Shaklee? Hubungi saya Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak
Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
ID : 877171
sms@ whatsapp : 0195701403
email: jannahshoppe@gmail.com
FB : Nur Maawa
Page FB: Pretty Raudhah (Vitamin)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan