Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Khamis, 1 Ogos 2013

Persiapan Untuk Bersalin..

 huhuhu kadang kala terasa gerun juga untuk mengharungi saat itu lagi. walaupun ini anak yg ketiga, tapi setiap anak bukan sama pembawakannya. macam-macam boleh jadi. Namun apa pun, saya hanya mampu berdoa dan berserah kepada Allah semoga semuanya berjalan lancar.

Disaat org lain sedang excited nak menyambut hari raya, saya cuma rasa ala kadar je raya kali ni. Tapi still suami dan anak-anak pasti nak merayakan hari raya dengan penuh gembira seperti tahun-tahun yang lepas. Orang semua sibuk sediakan kelengkapan raya, tapi saya sibuk menyediakan persiapan baby, persiapan berpantang, persiapan penyusuan baby nanti. tak pe la semoga semuanya lancar. Temujanji dengan doktor berikutnya adalah sehari sebelum raya, huhu jangan la dia suruh saya dok spital masa raya nanti. anak sulung dah merasa dah dok spital masa raya haji, deme pakat bawa lemang, rendang dalam wad bersalin ku itu. tapi memang tak de nafsu pun, mamai lg sebab operation masa tu.

So far hari ni saya dah lengkapkan semua kelengkapan baby, bersalin dan penyusuan. last minute order sebelum raya. mudah2an semua akan sampai esok dan sabtu. Paling tak sabar sebenarnya nak tgk stok shaklee yg saya baru order semalam. Nak tgk dalam tu ada ESP ke tak.. huhuhu semoga perjalanan bisnes saya lancar dan Allah sentiasa membantu.

Saya ingin mimpi saya jadi kenyataan semoga dalam cuti melahirkan anak ni saya mampu mengejar beberapa ranking dalam Shaklee.. jom join saya bersama-sama menjana pendapatan dengan shaklee... insya Allah dengan barisan leader dan master yang berpengalaman, kita sama-sama naik dengan Shaklee. Biar Shaklee bayar kita bonus banyak2, bg kita elaun kereta, bg kita free trip umrah atau pelancongan, bagi kita duit untuk jawatan dalam tu..... tak berani bermimpi, tak de mimpi yg nak jd kenyataan..

salam sayang...

Nak daptkan Harga Hebat Produk Shaklee? Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
ID : 877171
sms@ whatsapp : 0195701403
email: jannahshoppe@gmail.com
FB : Nur Maawa
Page FB: Pretty Raudhah (Vitamin)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan