Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Jumaat, 9 Ogos 2013

At 39 weeks pregnant!

Huhu saja je nak upload gambar at 39 week utk reference masa akan dtg. Hahhaha. Hopefully can back to before pregnancy figure.
Now tgh tunggu masa nak bersalin dalam seminggu ni. Semoga saya dpt melahirkan dengan mudah dan semoga semuanya selamat dan sihat.
Walau macam mana pun, di kesempatan hari raya ni sekali lg saya menyusun seluruh jari mohon ampun dan maaf atas semua dosa2 saya.
So ni gambar terbaru saya at 39 weeks pregnant.  Ok. Mmg sgt membelon, ketiga2 kali mengandung mmg saya akan capau berat ni. Tak tau la knp. Doktor kata  saya ni mmg genetik mcm tu. Uhuhu nak mengandung kena gemuks !!!!
Hahhaha layan je ya ye. Sepanjang mengandung ni cuma amik set j1 je. Tak amik esp utk kontrol berat sbb tak leh nak telan esp tu. Omega saya cuma amik leas 5 bulan tu pun tak konsisten. Bulan puasa dan sebulan sblm tu pun saya dah stop amik sbb berpuasa takut rak cukup air. So amik vit basic je. B complex, vit c chew, vitalea, dan ostematrix.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan