Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Sabtu, 24 Ogos 2013

Alhamdulillah, seorang lagi positif hamil....

Assalamualaikum... hari balik dari hospital saya dikunjungi oleh rakan sekerja nak tgk baby.. "muyi"

hehe.. alhamdulillah saya sihat dan bertenaga je sepanjang hari berpantang yang dilalui.. tetiba rakan saya kata.. akak kita pun dah ada... huhuhu patut la masa dalam hospital ari tu berwhatsapp dengan geng2 cikgu ptg ni ada mcm hint2. dah terdetik dalam hati tapi tak amik pusing sangat sbb saya tak nak mengharapkan sangat ( mcm kita plak yg nak mengandung kan?? )

actually dah ramai yg saya suggest set kesuburan yang ni... kalau tanya pakcik google, lain pengedar, lain plak vitamin yang dicadangkan.. tapi saya yakin dengan set ni sebab saya sendiri berjaya hamil selepas mencuba vitamin ini dalam masa sebulan disamping doa dan solat Dhuha. setiap yg mengambil set kesuburan saya memang syorkan sangat amalkan solat dhuha setiap hari... rezeki itu dari Allah, maka kita minta dari Allah disamping berusaha agar keikhlasan kita terserlah.. bak kata mak shaklee saya... hari2 kena hantar notification kat Allah. Biarlah merengek pun, kita merengek kat Allah...

set yang selalu saya cadangkan ialah ... jeng jeng jeng...


 Jika nak tau cara pengambilan vitamin ni, sila lah jgn segan jgn malu pm saya melalui phone atau fb atau email.. saya akan balas secepat mungkin... whatsapp adalah cara plg saya suka!!

Ingin jana pendapatan dengan shaklee pun cepat2 pm saya... jgn tak tau ada pelajar sekolah yang berjaya jana pendapatan denga shaklee.. kalau budak sekolah pun mampu, takkan kita tak mampu plak kan... yg penting keinginan ingin mengubah pendapatan sendiri dan bersungguh2. yang lain team shaklee kami akan membantu anda!! Apa susah, smartphone dan pakcik google kan ada.

Nak daptkan Harga Hebat Produk Shaklee? Hubungi saya, Pengedar Shaklee Ulu Kinta, Ipoh, Perak

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
ID : 877171
sms@ whatsapp : 0195701403
email: jannahshoppe@gmail.com
FB : Nur Maawa
Page FB: Pretty Raudhah (Vitamin)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan