Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Isnin, 29 Julai 2013

Pengedar Shaklee Ipoh, Perak. ID 877171

 Saya adalah pengedar shaklee anda. Saya akui ramai yang sms, whatsapp dan call saya untuk COD vitamin shaklee... alhamdulillah rezeki itu Allah yang lorongkan kepada tuannya kan..


Tapi Ribuan ampun dan maaf saya tak boleh bergerak jauh buat masa ni. saya sedang sarat mengandung pada tarikh ini 29/7/23. heheh dah 37++ week. memang tak larat nak drive jauh2. Tapi saya masih juga cuba menemui customer saya yg amat dihargai. tapi saya cuma boleh drive dari kawasan SMK Tanjong Rambutan, sampai Giant Tambun. So sampai hari raya itulah kawasan yg saya boleh capai.

Tapi selepas raya ni, saya tak boleh ke mana2 dah, kat rumah je, so barang saya boleh pos, atau sila lah ke rumah di Taman Tanjung Perdana ye utk dapatkan supplement shaklee. atau kalau dok jauh dari Ulu Kinta atau Tg Rambutan ni, anda guna je la ID saya utk buat belian kat Branch Shaklee Ipoh ye. Boleh sms atau whatsapp saya utk dptkan konsultansi supplement yg patut anda ambil kalau perlukannya... :D

Salam sayang dari saya. Jom kita bershaklee.

Nak daptkan Harga Hebat Produk Shaklee? Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
ID : 877171
sms@ whatsapp : 0195701403
email: jannahshoppe@gmail.com
FB : Nur Maawa
Page FB: Pretty Raudhah (Vitamin)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan