Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Selasa, 16 Julai 2013

Harga Ahli: Malu tapi Mahu. Nak beli sendiri.

Hehe ini pengalaman saya sendiri. kekadang saya teringin nak beli sesuatu produk dengan harga lebih murah atau dengan harga ahli, tapi malu untuk dptkan konsultansi atau pun saya memang dah tau apa yang saya nak beli sebab dah pernah makan dan pernah dpt konsultansi dari org-org terdekat.

Sebelum ni saya ada post entry untuk belian sendiri ke branch. so hari ni saya nak share macam mana nak beli sendiri secara online atau panggilan telefon. barang akan dihantar terus kepada anda dengan kadar pos rm10 untuk belian bawah rm800. Tapi kalau dah nak beli atas rm800 dah boleh daftar ahli percuma disitu!!! GUNALAH ID 877171 sebagai sponsor anda tau... jangan lupa!! hehehe


untuk pembelian online sangat digalakkan tuan puan menggunakan kad debit. sekarang dah mudah, setahu saya maybank dan CIMB kad atm terbaru merupakan debit kad. so boleh guna terus. atau pun boleh guna menggunakan internet banking melalui fund transfer. tapi kaedah ini agak lambat.

dan sesiapa yang mempunyai kad kredit dan berhajat nak bayar guna kad kredit pun diterima tau!!!! best!
So saya juga terima bayaran guna kredit kad kalau nak order melalui saya.

apa yang perlu untuk pembelian secara online dengan debit atau kredit kad ialah no kad dan expiry date sahaja. pihak shaklee akan proses pembelian anda dengan pantas.

untuk belian online ada dua cara:
  • PANGGILAN TELEFON 
    • Anda hanya perlu membuat panggilan ke mana-mana cawangan shaklee atau hotline shaklee.
    • Nyatakan anda ingin membuat pembelian.
    • berikan no ID 877171, nurul jannah bt sulaiman
    • berikan nama dan alamat penghantaran anda serta no telefon.
    • berikan nama produk yang ingin anda beli.
    • berikan no kad debit/kad kredit anda beserta expiry date kad anda.
    • DONE! order anda akan diproses.
    • jika mahu buat fund tranfer: pihak shaklee akan nyatakan jumlah yg perlu anda bank in. dapatkan email branch yang anda telefon. 
    • Jadi anda putuskan panggilan dan buat transaksi dengan memasukkan email branch tadi. dan hantarkan detail bayaran kepada email yang diperolehi tadi.
    • call semula cawangan tadi dan nyatakan sekali lagi data transaksi anda... agak leceh sebab tu saya suka guna debit kad atau kredit kad sahaja.
  • EMAIL
    • pembelian melalui email hanya kepada order@shaklee.com.my sahaja. 
    • Jadi anda hantarkan email kepada alamat tadi. Tajuk boleh tulis macam ni : PEMBELIAN PRODUK ID 877171 16JULAI2013
    • ISI KANDUNGAN plak boleh tulis macam ni:
ID: 877171
NAMA: NURUL JANNAH BT SULAIMAN (mesti tulis ID untuk pembelian ye )

Saya ingin buat pembelian produk berikut:
        1. ESP 1 canster
        2. GLA Complex 6 Botol
        3. Vita C Chew 3 botol
 Sila hantarkan kepada :

Siti Noradila ( Nama Anda )
SMK Tanjong rambutan, 31250, tg rambutan, perak (alamat anda)
0135213724 (no telefon anda)

Pembayaran menggunakan kredit/debit kad :
no kad: 4082 7683 6739 7615 ( no kad debit atau kad kredit anda)
expiry date : 05/19

Jika pembayaran menggunakan fund transfer:
pembayaran menggunakan fund transfer ke akaun maybank Shaklee:
(copy paste transaksi anda. Pastikan anda dah tau harga produk dan tambah dengan rm10 untuk pos)

no akaun shaklee: 514301406423
email :order@shaklee.com.my

SENT!!!

senang kan? boleh la buat order sekarang!

Nak daptkan Harga Hebat Produk Shaklee? Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
ID : 877171
sms@ whatsapp : 0195701403
email: jannahshoppe@gmail.com
FB : Nur Maawa
Page FB: Pretty Raudhah (Vitamin)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan