Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Ahad, 16 Jun 2013

kRIM HERBA PELBAGAI GUNA YANG SELAMAT DAN SGT BEST!

Asyik membebel pasal pregnancy dan breastfeeding je kan... huhuhu hari ni nak cerita pasal produk shaklee yang bukan makanan.... tapi sapu luaran. iaitu HERBAL BLEND MULTI-PURPOSE CREAM.
ini adalah cream yang pasti akan jadi krim wajib kat rumah saya.... maklumla baby mesti ada kena ruam, tak banyak sikit.. apa kelebihan krim ni?

Diperbuat dari bahan-bahan semulajadi seperti horse chestnut, bunga yarrow, daun sage dan rosemary… dan diuji secara klinikal tau.
Antara kegunaan Herbal Blend Multipurpose Cream ni adalah:
  • Melembutkan kulit kasar dan tumit pecah
  • Menyelesaikan masalah kulit gatal
  • Menghilangkan parut, termasuk campak dan chiken pox
  • Menghilangkan ruam pada bayi
  • Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam
  • Sebagai losyen untuk kegunaan harian
Dan ada banyak testimoni pasal krim ni. antaranya adalah macam di bawah :

1) Anak saya kena ruam belakang badan sbb selalu berpeluh, sy cuba sapu selepas mandi. Alhamdulillah x sampai sehari, ruam dah beransur hilang. (dalam 2-3 sapu sahaja)
2) Kerap buang air besar tapi sikit2, punggung jadi merah. Sampai nak buang air dalam pampers pun menjerit sakit sbb pedih. Bila masa nk basuh berak atau kencing, marah kita sentuh kt punggung ngan anu dia. Mmg x sampai hati tgk anak nangis bila basuh kencing atau buang air besar dia. Biasa kalau merah2 camni sapu drapolene atau econazine cream, kena pulak dua2 tu xde kt rumah. Cuba sapu herbal blend cream, mula2 mmg menjerit sakit bila sapu. Alhamdulillah sekali sapu, dah xde rungutan sakit bila kencing dalam pampers. Esoknya dah hilang merah, sbb konsisten sapu selepas salin pampers. Lega sangat, bila masa mandi dah xde nak jerit2 sakit

Dah 2 minggu saya gunakan untuk siku,tumit kaki saya yang pecah-pecah(mungkin akibat berat badan) dan saya dapati ada perubahannya,tumit kaki yang pecah-pecah berkurangan sedikit.Juga saya sapukan pada bekas kurap yang lama pada adik saya dan kulit yang keras tu kembali lembut sedikit demi sedikit.berusaha untuk memperbaiki



Nak daptkan Harga Produk Shaklee? Hubungi saya

 Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
ID : 877171 s
ms@ whatsapp : 0195701403
email: jannahshoppe@gmail.com
FB : Nur Maawa
Page FB: Pretty Raudhah (Vitamin)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan