Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Khamis, 27 Jun 2013

Cergas & Bertenaga Walau Berpuasa di saat hamil 33minggu

 Assalamualaikum...
Saya memang dah 33 minggu mengandung.. dan memang agak gayat juga nak menghadapi bulan puasa, bila mana pada hari biasa yg tak puasa ni saya tak boleh langsung lewat makan atau makan makanan yang tak sesuai. Pasti saya akan didatangi angin dan mulalah seharian muka monyok jer.. huhuhu. Memandangkan saya mula mengandung akhir tahun lepas, maka belum sempat lg saya nak ganti puasa.. (huhu alasan)

so di penghujung ni la saya berusaha untuk gantikannya. mengenangkan kegayatan tu maka saya ambil 3 gem = performance drink+esp+mealshake sebagai makanan sahur yg ringkas. tapi saya makan jugak la 3 keping roti huhuhuhu..



hasilnya.. alhamdulillah sepanjang hari saya rasa bertenaga dan tidak letih atau kehausan. cuma bila dah dekat waktu berbuka tu biasa la kan... agak lapar sikit. tapi masih relax je.. kekawan kt sekolah pun macam tak caya je yang saya sedang berpuasa sebab nampak cergas je walaupun dah 33 minggu dengan perut yg memboyot dan berat badan yang naik mendadak2... ( berat saya memang akan naik sampai 100++ kg setiap kali mengandung, jd saya dah tak kisah pun)

so alhamdulillah saya yakin dengan 3gem dan akan jadi makanan sahur saya di bulan ramadhan nanti. So saya yakin ibu-ibu yang menyusukan anak, yang mengandung sangat sesuai ambil 3 gem ni semasa bulan ramadhan dan juga sebagai sarapan harian. saya pasti akan beri pada anak sulung saya sebagai sahur agar dia bersemangat dan cergas bersekolah. semoga dia berjaya puasa penuh lagi tahun ni, sebab ini tahun pertama sekolah. agak penat saya rasa...

jom kita ber 3GEM!!!! offer mealshake masih berbaki 2 hari jangan lepaskan peluang keemasan ni utk dptkan harga super best!!!!

Nak daptkan Harga Hebat Produk Shaklee? Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
ID : 877171
sms@ whatsapp : 0195701403
email: jannahshoppe@gmail.com
FB : Nur Maawa
Page FB: Pretty Raudhah (Vitamin)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan