Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Jumaat, 31 Mei 2013

Vit C chew Plus... sama hebat ngan Vit C 500 mg!!! maveles. sihat cantik tertawan

 Penuh keazaman masa mula cuti sekolah ari tu untuk update blog, update fb, update downline.. bla bla bla.... hahhahah azam je la yg tinggal. lagi cuti lg banyak keje..

tapi hari ni tetap terpanggil utk wat entry pasal vit C. Tahun lepas memang FB di kejutkan dengan fenomena vit C 500mg  yang sangat best... semua orang nak tau itu VIT C dari brand mana... huhu shaklee punya la yang banyak diorg jual vit c 500mg organik tu. tapi selepas shaklee kehabisan stok dah tak dengar lagi citer pasal tu. Namun kehadirannya masih ditunggu-tunggu.

Mesti kena amik Vit C 500mg ke utk dpt kulit cantik mulus tu? saya juga antara org yang frust sbb vit c tu tiada stok. semua orang nak cantik dan sihat la katakan.... saya juga masih tertunggu-tunggu vit C 500mg tu release by shaklee sbb skrg pihak shaklee dah upgrade formula vit C tu utk lebih mantop!! malangnya urusan kelulusan KKM ni bukanlah sesuatu yang boleh nak cepat2. So kena sabar dan TUNGGU!!!!!!!!


Ok. disebabkan itu, saya yang mengandung ni ambil kesempatan kononya makan Vit C dari brand lain. tapi malangnya walaupun bahan dalam vit C tu lebih kurang sama je, masih tidak memberi kesan yang diingini.... akhirnya bila vit C Chew plus kembali, saya grab je la untuk anak2 dan juga diri sendiri. semenjak tu saya consume 3-5 biji sehari je vit c chew tu.

Hasilnya?? olla!!! best giler... ari2 belek muka terasa licin je walaupun tgh mengandung.. saya ni kalau mengandung, kulit mmg fail...  jerawat amatlah jarang menyinggah dalam masa sebulan saya amalkan vit C chew ni. actually kulit muka pun tak kusam dah sekarang. nak putih tu lambat la skit sbb saya mmg gelap sejak lahir... hahhahaha. tapi memang kulit rasa mulus jer... huahuahua best!


lagi satu yang best ialah pasal selsema. seminggu dua ni family saya diserang virus selsema. tapi Alhamdulillah, bila saya nampak je hidung anak berair, bila hidung saya mula rasa tak selesa, bila hubby dah bersin tak henti-henti, saya paksa deme semua makan 2 biji vit C chew tu. mama kata "amik ni, kunyah2 terus minum air" deme ni tak suka masam!! hasilnya memang Walla... pagi tu makan, tgh hari dah tak dengar dah sok sek sok sek sok sek. hidung pun kering je... memang best yg ni. sebab saya test kat semua ahli keluarga dan alhamdulillah kesannya sama walaupun pada hubby yang merokok tu, dan selalu banyak sangat complaint pasal vitamin atau ubat-ubatan ni tak berkesan kat dia.... mana nak berkesan kalau dah merokok dan banyak minum kopi dan teh!! huhuhuhu

saya suka Vit C Chew!!! ada customer siap beli 6 botol terus utk stok dia, frust sbb vit C 500mg tu tak de stok. :D. Cuma pesan saya, nak makan vit C chew ni memang masam skit, jd kita just kunyah-kunyah dan telan ngan air. minum air banyak skit lepas tu. Insya Allah kita akan segar dan selesa.
INGAT!!! sihat, cantik, dan tertawan. :D

Selamat menjalani hari yang seronok!!




Nak daptkan Harga Hebat Produk Shaklee? Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
ID : 877171
sms@ whatsapp : 0195701403
email: jannahshoppe@gmail.com
FB : Nur Maawa
Page FB: Pretty Raudhah (Vitamin)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan