Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Ahad, 12 Mei 2013

Set luaran untuk berpantang... huhuhuu mana nak dapat ni?

Hahhaah.. mak stress cari orang jual loose untuk pack amway tu. sbb tak nak bazirkan duit utk mende yg tentu saya tak nak. hurmm. skrg kita senaraikan barangan yang perlu untuk set bersalin tu. jadi mungkin saya boleh dapatkan alternatif yang lebih baik atau yg ringkas dan moden supaya saya masih menjaga kesihatan saya dan berpantang dengan baik walaupun secara kurang tradisional.

  • set penjagaan dalaman --> dah tentu saya guna set bersalin shaklee yang mantop tu.
  • set luaran
    • pilis
    • mandian herba
    • cucian tempat sulit
    • krim barut utk rampingkan perut
    • lulur utk kebersihan dan kecantikan kulit
    • minyak urutan supaya buang angin dan melancarkan peredaran darah.
    • param
    • minyak telon
nanti saya update apa yg saya jumpa utk semua set luaran di atas.

wah.. saya dah jumpa latest brand yang ada jual set luaran sahaja yang memang complete...
ianya ialah.... set bersalin luaran NAWAL HERBAL BEAUTY!!!!!! BEST SANGAT. mengujakan. sebab.. selain ianya complete set, malah kita bleh beli loose. tak perlu amik semua kalau dah tau tak pakai dengan harga yang amat berbaloi-baloi.

set lengkap utk penjagaan luaran ibu bersalin. juga boleh dibeli berasingan.
 untuk saya yang dah anak ketiga ni, ada perkara yang tak perlu saya beli lagi macam tungku dan barut. jadi saya cuma perlu beli lotion, bedak hangat sbg param, pilis dan tapel, vagina wash, dan juga pati serai. terima kasih pada rakan FB yang syorkan ni pada saya.

dan NAWAL HERBAL BEAUTY juga ada produk-produk lain lagi yang dijual. dan untuk set bersalin, siap ada jual kerusi bertangkas tau..... sangat sesuai untuk ibu2 yang berpantang sendiri macam saya ni. semua ready, tinggal rebus jer.

Nak daptkan Harga Hebat Produk Shaklee?

Hubungi saya
Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
ID : 877171
sms@ whatsapp : 0195701403
email: jannahshoppe@gmail.com
FB : Nur Maawa
Page FB: Pretty Raudhah (Vitamin)

3 ulasan:

  1. salam kenal.
    saya ada a few barang amway yang tak bersentuh.
    kalau awak nak boleh bagi awak je.
    tapi nanti saya check apa lagi yang tinggal.

    BalasPadam
  2. Salam kenal juga akma. Hehe terima kasih saya dulukan.

    BalasPadam
  3. Assalamm,

    Saya nak tanya ttg Krim Perut, Param. Pilis tu bape harga semuanyer ...sy email tp krim perut x dinyatakan harga ...

    BalasPadam