Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Ahad, 12 Mei 2013

my wishlist untuk berpantang...

Nak jugak tulis ari ni my wishlist utk preparation bersalin nanti.. dengan kekangan kewangan sekarang, nak kena beli sikit-sikit. Lagipun kalau tak tulis asyik lupa je. takut ada yg tertinggal plak.

sekarang nak tulis apa yang teringat dalam fikiran saya :D

  • medela freestyle --> utk preparation fully breastfeed : done, kutu dengan AJASU
  • tungku batu dari vida --> nampak praktikal sbb guna microwave atau oven je utk panaskan.
  • herba mandian --> susah nak dpt daun2 kt sini. a.k.a tak de sapa nak menguruskan daun2 tu.
  • nursing bra --> so far guna california bra je kut. still cari option lain yang lebih baik. tp susah nak dapat saiz
  • easy expression bustier --> hands free style utk pump. still consider utk buat sendiri atau modified california bra kot kalau tak jumpa mende ni kat malaysia.
  • bantal penyusuan --> tak tau nak beli atau buat sendiri
  • set bersalin / set berpantang shaklee + omega --> klik utk info lanjut. :done, :) sentiasa ada stok.
  • set tilam baby--> buat @ beli?
  • bengkung tradisional : done. guna yang lama je.
  • bengkung moden : done. guna premium beautiful yg lama. size fit ngan badan sekarang. nak beli dx lingerie kalau dah kurus nanti.. hehhehe.
  • set luaran berpantang. pilis, tapel, bedak sejuk. --> tgh usha2 amway yg ada jual loose. tapi tak jadi amik amway sbb dia jual set. tapi jumpa produk yang lg best dan budget pun best, lengkap semua sekali untuk luaran. iaitu --> NAWAL HERBAL BEAUTY 
  • makanan tambahan utk kuruska badan --> masih fikir2 lg. dan budget.







Nak daptkan Harga Hebat Produk Shaklee?

Hubungi saya
 Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
ID : 877171
sms@ whatsapp : 0195701403
email: jannahshoppe@gmail.com
FB : Nur Maawa
Page FB: Pretty Raudhah (Vitamin)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan