Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Rabu, 10 April 2013

NAK BELI SHAKLEE DENGAN HARGA AHLI??? ID: 877171

Assalamualaikum. lama dah menyepi sejak cuti sekolah. Belum berkesempatan nak update blog. hari bertekad jugak mesti update sebab dah lama sangat bersawang.

Walaupun kebelakangan ni saya agak kurang dapat menghadap komputer untuk ber 'fesbuk' dan ber 'blog' namun alhamdulillah Allah lorongkan juga rezeki untuk saya.

Saya banyak dapat sms untuk COD. tapi malangnya saya ni masih lagi bekerja, jadi tak kesempatan nak wat COD diluar kawasan Tanjung Rambutan. Huhuhu jadi yang duduk kat area ipoh saya selalu cadangkan mereka terus pergi ke branch. Semua produk ada kat sana. boleh beli. Nak dapat harga Ahli?

Sangat la mudah. Gunakan lah ID saya iaitu 877171 nurul jannah bt sulaiman. Boleh guna kat mana-mana cawangan pun. Pasti akan terus dapat harga ahli. Selalu memang saya syorkan untuk mereka yang tempat kerja atau rumah yang berhampiran dengan branch Shaklee.

Biasanya kekawan akan dapatkan konsultansi dulu ngan saya. so saya senaraikan apa produk yang perlu beli dengan harga sekali sebagai panduan untuk ke branch nanti terutama yang pertama kali nak ke sana. Sebab selalu saya war-warkan yang dah siap ada set2 tertentu untuk kekawan consume bg masalah kesihatan atau tujuan kesihatan masing-masing. kalau direct pegi kat branch sebut "SET 3M" contohnya, confirm orang branch tu tak tau... hehhehe.

So saya tak de masalah nak kongsi ID saya malahan orang branch pun tak strict mana pun pelanggan yg dtg nak beli, yang penting ada no ID untuk pembelian harga Ahli. senang kan?

Teringin nak jd ahli? Boleh saja daftar dengan saya. Sebab nak daftar ahli borang nak kena beli. huhuhu. Tapi kalau nak direct walk in kat branch juga diterima. Guna je ID saya sebagai sponsor.

MACAM MANA NAK JADI AHLI?
nak jadi ahli senang saja. ada dua cara.
  1. bayar rm65 untuk pendaftaran. anda akan dibekalkan kit ahli. tapi harga ni kalau walk in kat branch la, atau COD. untuk online, means tak pergi branch atau tak dapat bersua muka dengan sponsor anda, RM75 dikenakan sebab kos pos rm10.
  2. Kalau anda memang mempunyai hasrat untuk consume vitamin shaklee dengan tegar, heheh atau nak join bisnes shaklee ( anda akan diberi bimbingan dan tunjuk ajar untuk berjaya dalam shaklee; tinggal bersungguh atau tidak saja. panduan dan tunjuk ajar sama ada online atau offline ikut keselesaan anda ) boleh la membuat belian RM600 ke atas utk dptkan keahlian PERCUMA. Jadi vitamin pun dapat, keahlian pun dapat. Lain kali boleh share ngan kawan2. atau pun masa nak buat pembelian tu kita cari la kekawan yang sama2 nak beli vitamin shaklee... kumpulkan order total dalam RM700, boleh dpt satu keahlian percuma. best kan?? moh ler kita jd ahli shaklee. Saya dengan rela hati menjadi sponsor anda. Cuma perlu isi ID saya saja 877171.
Kalau masih lagi perlukan penerangan.... boleh la hubungi saya.

untuk mengetahui lokasi Branch Shaklee boleh KLIK disini --> BRANCH@CAWANGAN SHAKLEE

atau pun boleh rujuk website shaklee sendiri jika nak tgk google map nyer KLIK di sini --> MAP BRANCH SHAKLEE

Nak daptkan Harga Hebat Produk Shaklee? Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
ID : 877171
sms@ whatsapp : 0195701403
email: jannahshoppe@gmail.com
FB : Nur Maawa
Page FB: Pretty Raudhah (Vitamin)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan