Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Khamis, 25 April 2013

Ada apa dengan Kulit wajah yg cantik dan mulus....

 Setiap hari memang nak update blog ku ini. Tapi apakan daya.. dah tak berapa nak selesa duduk bersila nak update blog... kena cari small office sendiri nih.

tak pe tak pe. saya ni masa mengandung ni sukakan mende2 cantik dan nak jadi cantik... hehhe tak tau la baby dlm perut ni perempuan ke lelaki. Saya syukur dan redha dengan rezeki Nya. Sedikit sebanyak memang la terpengaruh dengan banyaknya produk2 yg tertayang kat newsfeed FB saya. huhuhuu

Bila ditenung2 setiap hari dan difikirkan ada yang kurang sebenarnya dalam semua produk2 tu. Saya masih ingat lagi semasa mulanya produk supplement utk kecantikan menjadi kegilaan dengan adanya Kolagen Asli. Selepas itu, Vitamin C shaklee yang dipacking semula dan disorokkan identitinya. sehinggakan shaklee sampai ke hari ni masih belum terima stok vit c plus 500mg tu dari US. Masih ramai yg menanti-nantikan kemunculannya semula. bila vit C plus shaklee tak de stok, kemasyuran vit c semakin berkurang dan mulalah produk yang menggabungkan pelbagai nutrisi mencapai populariti tertinggi sekarang di FB.



kebanyakan produk tu menggabungkan vit C, kolagen dan L-gluthathion. Menjanjikan kecerahan kulit dan menghilangkan cela kulit. Memang diakui Vitamin C sangat baik utk kulit. Membentuk kulit yang cantik, lembut dan mulus, kolagen bertindak bersama dengan vit C. dengan adanya vit C kolagen mudah dibentuk dan dilekatkan supaya sentiasa anjal dan kelihatan muda. serta L-gluthathion yang mencerahkan tona kulit.

Tapi sebenarnya ada satu lg vitamin yang perlu diamalkan supaya kulit sentiasa cantik tanpa make up, kulit cantik tahan lebih lama cantiknya menjadi sentiasa awet muda. Tahukah vitamin itu? ia adalah B COMPLEX!!

B complex sangat penting jika anda inginkan kulit cantik anda sekarang kekal cantik untuk tahun demi tahun yang mendatang. sentiasa kelihatan belasan atau awal 20 an. KEnapa?

Sebab :-
1. B complex sebagai anti stress.
zaman kini kita sentiasa mengalami stress. stress di tempat kerja, stress d sekolah, stress di rumah, stress disebabkan cuaca dan persekitaran. Bila kita tak mampu menanganinya, maka stress anda pasti akan terpancar melalui wajah. Sel-sel kulit wajah terlalu banyak bekerja, menjadi kusam, kelihatan letih dan tak bermaya. Jadi anda memang akan sangat terlihat tekanan di raut wajah. Jika kita dpt atasinya, sel wajah sentiasa segar, wajah juga segar dan proses penuaan tidak berlaku dengan begitu pantas.

2. B Complex melancarkan peredaran darah.
Wajah yg putih sahaja tidak akan berseri jika aliran darah tidak lancar. kita akan kelihatan pucat dan tidak menarik walaupun punyai tona kulit yang cerah dan kulit yg lembut. Wajah akan kelihatan sangat segar dengan hadirnya sedikit kemerah-merahan. Utk dptkan wajah yang berseri, cantik, menawan ini, peredaran haruslah baik, maka kesan blushing itu akan kelihatan dan ia sangat menawan.

3. B complex melindungi pancaran matahari terhadap kulit.
Ada iklan terkini kt tv pasal perempuan semua takut matahari. :D kalau kita amalkan B complex kita akan jd mcm perempuan cantik dalam iklan tu. hehhehe. B complex menghindarkan kulit dari rosak terkena pancaran matahari. kulit kita yg rosak menyebabkan kulit menjadi gelap dan kusam. tidak bermaya dan tidak cantik.

Jadi walaupun kulit dah jadi cantik, jika kita tak jaga, atau berhenti ambil supplement pencerahan, adalah tidak mustahil dalam masa sekejap sahaja kulit kita akan kembali kepada asal sebab kita tak halang ia daripada rosak dan kusam. Oleh itu, apa pun supplement yg anda ambil, adalah sangat berbaloi untuk kita amalkan B complex. Dapatkan B complex dari sumber semulajadi dan sangat mudah diterima oleh badan kita oleh Shaklee.

Pengamalan B complex bukan sekadar canangan saya shaja. Ramai yang tahu dari dulu, atau ibu-ibu kita sudah tahu mengenainya. Untuk cantik dan awet muda, jangan lupa ambil B complex selepas sarapan pagi. ini adalah amalan beberapa selebriti malaysia. Dan memang kisah benar seorang wanita yang berumur lewat 50-an mempunyai kulit yang cantik, anjal dan sentiasa awet muda. Lebih cantik dari kulit wanita umur 30-an. Amalannya cuma b complex dan vit c. :D


Nak daptkan Harga Hebat Produk Shaklee? Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
ID : 877171
sms@ whatsapp : 0195701403
email: jannahshoppe@gmail.com
FB : Nur Maawa
Page FB: Pretty Raudhah (Vitamin)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan