Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Rabu, 20 Mac 2013

Sakit lutut? sakit sendi! Hilang seawal 5 hari!

Sakit lutut dan sendi... bila mengadu kat kawan pasal sakit lutut.. mesti ramai kata, eh muda-muda dah kena sakit lutut ke? huhu itu penyakit orang tua je ke? Tapi sekarang ramai dah muda pun kena sakit lutut dan sendi. Bukan orang tua je yg kena, zaman moden skrg ni, orang muda pun ramai. hehehe

Sakit lutut adalah yang paling popular berbanding sendi-sendi bahagian yang lain. Kenapa sakit lutut? Sakit lutut disebabkan sendi lutut yang stress, terlalu banyak tekanan yang dikenakan ke atas sendi lutut. Ia juga mungkin disebabkan lutut terlalu banyak bekerja. Geseran yang terlalu kerap antara tulang lutut menyebabkan ia mengeluarkan bahan kimia yang akan menyerang rawan. Maka rawan akan mengalami ketidakselesaan dan gerakan yang terhad. seterusnya rawan menjadi lemah dan rapuh. Sakit lutut juga boleh disebabkan oleh tisu penghubung sekeliling lutut terurai dan mulai terkoyak.

Macam mana nak atasi masalah sakit lutut ni?
Dalam produk shaklee kita ada produk dipanggil ADVANCE JOINT HEALTH COMPLEX. Ia  membantu sendi menjadi sihat semula dengan 3 cara.

cara 1: meningkatkan cushioning
Glukosamin membantu memelihara  rawan iaitu perlindungan diantara sendi yang membolehkan ia bergerak lebih bebas dan selesa.

cara 2: memelihara tisu penghubung yang sihat.
Zink, kuprum, manganese dan vitamin C membantu membina kolagen dan lain-lain komponen tisu penghubung yang memberi kekuatan dan struktur kepada sendi.

cara 3: meningkatkan keselesaan sendi.
Ekstrak Boswellia pantas membantutkan mekanisma respons stress tubuh untuk memperbaiki keselesaan sendi.

MANFAAT
  • Meningkatkan keselesaan sendi seawal 5 hari.
  • keselesaan sendi hampir 28% lebih cepat dari yang didakwa oleh OSteo Bi-Flex 1
  • 45% lebih berkesan meningkatkan keselesaan sendi berbanding Bi-Flex 1
CIRI JHT
  • 100% bebas kerang
  • 100% vegetarian
  • 100% bebas kondroitin untuk penyerapan glukosamin yang baik. 
  • hanya 1 caplets sehari
  • mudah ditelan
  • tiada perasa tiruan, pemanis atau pengawet
  • bebas glutem

saya masukkan satu testimoni kat sini... yg lain saya wat entry khas utk testimoni JHT ye.


nota kaki: Sangat digalakkan menyimpan sebotol JHT dirumah untuk kegunaan masa kecemasan, kekadang tiba2 saja kita rasa sakit sendi. Atau belikan sebotol untuk bekalan ibu dan ayah yang sudah berumur, agar mereka lebih selesa bergerak dan membuat aktiviti harian.

Nak daptkan Harga Hebat Produk Shaklee? Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
ID : 877171
sms@ whatsapp : 0195701403
email: jannahshoppe@gmail.com
FB : Nur Maawa
Page FB: Pretty Raudhah (Vitamin)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan