Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Ahad, 17 Mac 2013

PERFORMANCE DRINK: Lebih tenaga ! Lebih tahan lama! Lebih hebat !

:D senyum la semua... senaman fizikal menjadi lebih baik dengan Performance  Drink Shaklee!!

Apa performance drink tu? k saya terangkan skit apa yg ada dlm performance drink shaklee yang best. 
ini lah rupa performance drink tu. :D



Performance drink mengandungi komposisi unik yang menggabungkan 3 sumber komplex dan mudah karbohidrat yang telah diakui memberikan tenaga kepada badan agar kita sentiasa bertenaga untuk menjalankan aktiviti fizikal badan.

Ia juga mengandungi OPTI-LITE iaitu sejenis elektrolit yang istimewa menggabungkan sodium, potasium, kalsium, klorida, magnesium dan fosforus untuk menghalang kehilangan air dalam badan.

Boleh diminum pada bila2 masa. Seeloknya dominum 30 minit sebelum latihan fizikal, senaman atau aktiviti fizikal yang berpanjangan pada hari panas. Ia akan menambah tenaga dan menghalang kehilangan cecair dalam badan.

Ia membantu untuk menyejukkan badan dengan sendiri dan menghalang kehilangan air yang menjadi kunci utama untuk prestasi aktiviti fizikal yg hebat.

Lebih tenaga! Tahan lebih lama! Lebih lama dan lebih kuat latihan fizikal, lebih bagus prestasi yang diperolehi. Selamat mencuba!!

ni gambar dari utusan. kredit utk utusan

 Chop! orang yg workout je ke nak kena minum performance drink ni? huhuhu tidak tidak tidak. semua boleh minum termasuklah anak2 kita. ia sangat sesuai untuk menghalang kehilangan cecair badan ketika cuaca panas, demam, dan memberi lebih tenaga semasa kita sakit , keletihan dan bekerja kuat. ( termasuk mengepam susu pun kerja kuat juga tau)


Nak daptkan Harga Hebat Produk Shaklee? Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
 ID : 877171
sms@ whatsapp : 0195701403
email: jannahshoppe@gmail.com
FB : Nur Maawa
Page FB: Pretty Raudhah (Vitamin)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan