Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Jumaat, 22 Mac 2013

Kelebihan Ostematrix untuk Kekurangan Kalsium :D

 Saja je nak update lagi pasal ostematrix. hari ni nak restock lg ostematrix. Kalau dah cuba pasti akan jatuh cinta... hehehhe

kita mulakan dengan testimoni yg saya dapat pasal ostematrix hari ni.
"setahun setengah yg lalu...sewaktu di dalam pantang melahirkan afini.. sukarnye nk berpijak di lantai tanpa berstokin kerana sakit tumit kmgkinn lntai yg sejuk.. dan demand yg tinggi krn xboleh baring di atas toto nk kena tilam yg empuk. Namun setelah makan Ostematrix (1st time kenal shaklee) sy xperasan yg sy bjln tnpa stokin dan boleh baring dpn tv hanya beralaskan tikar buluh. sakit ngilu tiada sakit pinggang pun hilang. Terima kasih ya Allah, kerana temukan aku dgn penawar sakitku yg ku makan sehingga sekarang. "

Apa kelebihan ostematrix nih dan siapa yang perlukan Ostematrix?
 sangat sesuai utk golongan berikut:-
  • ibu hamil
  • ibu yang menyusukan anak
  • yang diserang sakit lutut, sendi atau sakit mana2 tulang temulang
  • ada masalah gastrik
  • seringkali senggugut
  • tidur mu tak lena
  • sering kena kejang otot
  • YG TAK SUKA MINUM SUSU macam saya.
  • disahkan kekurangan kalsium
  • gigi senang rosak. 
hehhehe sekian, sambung lagi esok deh.
Nak daptkan Harga Hebat Produk Shaklee? Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
ID : 877171
sms@ whatsapp : 0195701403
email: jannahshoppe@gmail.com
FB : Nur Maawa
Page FB: Pretty Raudhah (Vitamin)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan