Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Isnin, 11 Februari 2013

OMEGA OH OMEGA GUARD.

Mengupdate blog dari my little lappy yg dah tak cukup huruf.. huhu sian. ( saja je, malas nak bukak labtop lain guna je la yg dah kena belasah ngan 2org hero ni)

Bulan ni bulan promosi Omega Guard. nak dptkan harga supersaver, belilah dalam bulan ni :D
Saja nak cerita, dah mula masuk 2nd trimester ni so far sikit-sikit dah kembali normal. So masih lagi pening2, sakit pinggang tu, tak boleh makan lambat, biasa la kan... huhuhu (sungguh ku tak berapa nak biasa..)

alkisahnya, saya pegila mengurut dengan kak nab sbb nak kuarkan angin2 satu badan terutama kat kepala ni sbb dok asyik sakit kepala. so alkisahnya, kakak ni mengurut lebih kepada kuarkan angin dalam badan, so masa tekan sana tekan sini, macam block plak tak kuar angin. even kat kepala pun tak kuar angin banyak mana pun. sebab memang ada blockage aliran darah pun kat bahagian bahu. first time mengurut dulu pun ada blockage juga kat leher. so lepas dah selesai tu lega la sikit, cuma macam kurang puas hari sebab kurang angin kuar. huhu actually mengharap sakit kat pinggang tu hilang tapi still ada lagi sakitnya. pinggang tu sakit sebab pernah buat epidural masa lahirkan anak pertama dulu. so dia tekan-tekan memang kat tulang belakang tu bengkak urat dia, tapi angin tak kuar la... berharap sebenarnya kuar angin dr situ. huhanu

alkisahnya terfikir2 balik rumah apa yang harus aku buat ni supaya sakit2 tu semua hilang. pening memikirkannya. so fikir punya fikir .. ting! idea datang. apa la yg saya pening sangat, makan la omega guard.. utk melancarkan peredaran darah. lagipun sekarang dah trimester 2 so dah boleh makan dah omega tu... huhu tanpa berlengah terus ku capai botol omega tu dan telan sebiji. huhu macam ada sinar baru jer... so hasilnya, hari ni tak tido2 sangat pun, biasanya time sekarang ni dah lama saya tergolek atas katil...

stok omega memang sentiasa ada kat rumah sebab anak yg sulung memang consume omega setiap pagi lepas sarapan saya beri dia makan omega utk kesihatan jantungnya, maklumla badannya memang berisi. dan penting utk juga utk perkembangan otaknya. dah mula masuk sekolah ni, harap dia lebih fokus walaupun lahir 30/12 childish nya lebih.

esok udate lg asal omega sebab ada lagi nak share pasal omega ni. saya baru je perasan.

see u tomorrow.

Nak daptkan Harga Hebat Produk Shaklee? Hubungi saya Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman ID : 877171 sms@ whatsapp : 0195701403 email: jannahshoppe@gmail.com FB : Nur Maawa Page FB: Pretty Raudhah (Vitamin)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan