Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Sabtu, 2 Februari 2013

Offer bulan FEB. Omega Guard buy 6 free 1

Maaf dah lama tak mengupdate blog. Hari ni pun upsate dr galaxy tab je. Tak dapek nak isi gambar cantik2.

Actually saya excited dengan bulan ni punya promosi. OMEGA GUARD adalah supplement yg saya sangat suka. Ia boleh di amalkan oleh kanak- kanak hinggalah orang tua. Saya sendiri consume omega guard sebelum mengandung utk kurangkan berat badan, untuk set kesuburan premium saya. Sekarang saya akan kembali amalkan omega guard bila dah masuk trimester 2 mengandung utk pastikan berat saya tak naik dengan mendadak dan sangat baik utk perkembangan otak anak dalam kandungan. Best kan? Sejak dalam kandungan dah boleh dpt khasiat omega guard.

Selain saya yg makan omega guard ni, saya juga beri kepada anak sulung saya setiap hari untuk jantung dan agar dpt kawal berat badan dia serta utk pekembangan otak utk anak yang sedang bersekolah. Utk pengetahuan, putera kesayangan hamba ni memang agak obes, beratnya mencecah 45kg baru berumur 6 tahun. Ibu mana yang tak risau? Masa cuti sekolah hari tu, saya mula berikan omega guard setiap hari dan sentiasa galakkan dia gi main basikal. Aktiviti kesukaannya. Walaupun mama ngan ayah tak benarkan main luar dari pagar rumah kalau tak de sapa yg tunggu, alhamdulillah, dia berjaya turunkan 6 kg dalam masa 2 bulan tu. Selain makan masakab mama la. Huhu mama tak suka masak makanan bersantan. Orang jawa kan suka "jangan bening" je. Huhu ingat nak ngomel skit je tadi. Nanti saya update blog lagi. Kalau nak order dengan harga super special bulan ni boleh hubungi saya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan