Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Rabu, 13 Februari 2013

Batuk, selsema dan Omega Guard

Assalamualaikum semua.

Kelmarin dah citer pasal omega guard dan peredaran darah. Alhamdulillah lepas makan omega guard saya dah kembali aktif kurang sakit badan, lenguh dan sakit kepala sebab darah dah makin lancar.

Nak citer plak pasal batuk dan selsema. Saya beri omega guard pada anak sulung saya setia hari sejak disember lepas. Tapi anak yg kedua saya tak beri pun makan omega memandangkan dia kurang masalah kesihatan dan umurnya baru 3 tahun lebih.

Mulai bulan lepas, saya mula diserang batuk. Masalahnya saya ni kalau batuk masa mengandung memang la lambat sangat nak baik, masuk minggu ni dah 4 minggu saya batuk. Lagi saya makan ubat, lg teruk batuk saya. Lastly decide biar je la. Dah masuk 2nd trimester ni saya ambil omega, wah batuk dah makin jarang2. Alhamdulillah.

Sepanjang saya batuk, anak yang no 2 pun mula terjangkit batuk dan selsema. Risau juga anak yg sulung pun terjangkit sama, sebab risau nanti penat (lelah) dia plak menyerang. Tapi apa yg saya perhatikan, anak sulung saya batuk juga tapi dalam sehari dua saja, dan sangat kurang, penat memang tak de langsung. Bila saya renung2, hmm inilah hasilnya memberikan dia Omega Guard setiap pagi. Adik pun saya dah mula beri omega guard, cuma bukan lah setiap hari, sebab dia masih kecil lg. Yang penting pastikan air minum dengan secukupnya. Alhamdulillah, kesyukuran saya panjatkan kepada yang Maha Esa.

Nal cuba omega guard, boleh la hubungi saya utk pembelian dan konsultansi.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan