Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Rabu, 20 Februari 2013

Alfalfa memang Best!!

 Ni testimoni yang saya ambil dari group customer shaklee


 Best kan??
hehe tapi memang ramai yang nak consume Alfalfa sebab banyak khasiat dan faedah kepada tubuh badan kita. tapi saya nak bgtau juga, ada sesetengah yang menganggap dengan hanya mengambil alfalfa akan dpt hasil yg mcm kat atas ni... hehhehe kita tetap kena ada usaha utk mengepam dan juga makan vitamin yang lainnya. kalau rasa susah sangat nak telan banyak2 vitamin bolehla try amik ESP... tapi khasiatnya tak la macam kita ambil vitamin-vitamin yg lain tu, at least boleh back up skit.

satu lagi.. harap2 ibu2 yang dalam pantang kalau boleh jgn la amik alfalfa dulu, walaupun ramai yg mengakui khasiatnya membantu cepat sembuh tapi takut ada kesan kepada bayi, setiap bayi tak sama, ada yg sensitif, ada yg strong enough utk terima alfalfa. kalau nak juga, cubalah makan sebiji sahaja utk test sama ada bayi kita boleh terima ke tidak, kalau bayi kembung perut lepas tu tunggu lah beberapa bulan lagi baru mula ambil alfalfa. boleh cuba set eur four khas utk ibu menyusu juga...

best of luck!! semoga kita semua berjaya!

Nak daptkan Harga Hebat Produk Shaklee? Hubungi saya
Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
ID : 877171
sms@ whatsapp : 0195701403
email: jannahshoppe@gmail.com
FB : Nur Maawa
Page FB: Pretty Raudhah (Vitamin)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan