Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Ahad, 30 Disember 2012

ZINC COMPLEX: fungsi sehebat vitamin C, add on untuk kesuburan lelaki dan perempuan

Saya yakin  nama supplement zinc ni mmg tak berapa popular. tapi tahukah anda fungsinya mirip dengan vitamin C dan ia juga sangat penting untuk kesuburan sama ada lelaki atau perempuan. Saat -saat genting kekurangan vitamin C dari Shaklee saya banyak syorkan pada customer saya untuk mengambil Zinc complex sama ada untuk set kesuburan, set kecantikan, mahupun set penyusuan.

mari kita baca serba sikit tentang Zinc Complex Shaklee.

Dirumus dari zinc glukonat semulajadi bergabung dengan nutrien semulajadi yang lain seperti kalsium dan serbuk alfalfa untuk menghasilkan zinc yang mudah untuk diserap oleh tubuh kita. Zinc semua untuk pengambilan jangka panjang. Ianya berkesan dalam mengeluarkan logam toksin seperti kadmium dan plumbum dari tubuh.

Manfaat Zinc yang Perlu Tahu :


  • Mengaktifkan 200 jenis enzim - zinc berkebolehan menggabungkan DNA, RNA dan protein, seterusnya meransang regenasi sel. Ia juga mengaktifkan lebih 200 jenis enzim di dalam tubuh kita untuk memelihara metabolisme gigi dan pertumbuhan para remaja.
  • Membentuk kolagen - membantu pembentukan protein dan kolagen untuk pertumbuhan dan perkembangan kulit, kuku dan organ.
  • Memperbaiki diabetes : Membantu pengeluaran insulin, mengekalkan fungsi insulin seterusnya memperbaiki diabetes.
  • Bintik Putih di Kuku : Bintik putih di kuku adalah tanda defisiensi zinc, yang boleh menyebabkan depresi, lemah daya ingatan, mudah sakit, pemulihan luka yang lambat, pembengkakan prostat, anemia, lemah penglihatan atau daya penglihatan.
jom check kuku masing2 ada tak?
  • Mempertingkatkan Sistem Imun : Membantu pengeluaran kalenjar thymus. Kalenjar thymus mempertingkatkan sistem imun dengan pengeluaran T-cells untuk menentang kanser dan menghalang infeksi penyakit.
  • Mempercepatkan Pemulihan Luka : Mempercepatkan pemulihan luka dalaman dan luaran, pemulihan selepas pembedahan, memperbaiki alergy dan bintik di kulit. Hancurkan zinc dan tabur ke atas luka untuk mempercepatkan pemulihan luka. Dulu masa melahirkan anak pertama saya ingat lagi saya taburkan ubat cina atas luka. masa tu tak kenal lg Shaklee. Ubat tu kita panggil MB. huhuhu
  • Memperbaiki masalah prostat : Melindungi kesihatan prostat, memperbaiki dan menyembuhkan benignprostatomegaly/pembengkakan prostat dalam kadar 70%
  • kemampuan seks lelaki   : pengambilan zinc untuk jangka panjang mampu memperbaiki kemampuan seks lelaki, impoten, meninggikan kiraan sperma. Zinc yang cukup penting untuk keupayaan seks yang bertenaga.
  • Ovulasi Wanita : Wanita memerlukan zinc untuk ovulasi. Zinc juga membantu penguncupan uterus, mengembalikan daya ketahanan. Tu sebab dalam set bersalin ada Zinc complex.. untuk cepat baik luka luar dan dalam, juga utk kecutkan rahim.
 
  • Memperbaiki radang kulit : Kajian menunjukkan pengambilan zinc yang cukup, dapat memperbaiki radang kulit seperti jerawat.

Untuk dapatkan konsultansi atau belian dengan harga offer terbaik sila hubungi saya

NAMA      : Nurul Jannah Bt Sulaiman
ID              :877171
sms @ whatsapp : 0195701430
email         :   jannahshoppe@gmail.com

FB             :  Nur Maawa
Page FB    :  Pretty Raudhah (Vitamin)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan