Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Selasa, 4 Disember 2012

TESTIMONI GLA complex

Masih lg dengan mood kesuburan. Actually saya rasa menyesal sebab berenti makan lepas hari ke-15 cycle period. huhuhu tp saya redha je tunggu je la result hujung minggu ni. Bila menghitung hari cam ni mmg sangat tak best.

sebenarnya saya masih berdoa semoga mendapat berita gembira walau hakikatnya saya sedang menelan antibiotik selama 5 hari. ( tau je la kalau makan antibiotik ni, badan secara semulajadi akan mengutamakan diri kita dulu, yang lain2 tu ia akan singkirkan).

tapi apa pun saya semuanya kita berserah kepada NYA yang Maha Memberi. Semoga Allah berikan berita gembira wat saya dan suami pulak.... walaupun dah anak 2 org still lagi sama perasaan tu.

So untuk menghilangkan debaran hati ni jom saya kongsikan testimoni-testimoni menarik pasal GLA.

ada lg testimoni sebenarnya.. tapi tak sempat nak masukkan lg, so saya akan update terus post ni.

credit to mommyiskandar

credit to mommyiskandar






Untuk Diskaun Hebat contact saya.

nama                  : nurul jannah bt sulaiman
Shaklee Id          : 877171

sms / whatapps   : 0195701403
email                  : jannahshoppe@gmail.com
website              :  http://prettyraudhah.blogspot.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan