Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Selasa, 18 Disember 2012

TEORI GLA + OMEGA --> BERJAYA!!

Alhamdulillah... saya dah lama tak sempat jenguk FB dan Blog.. ( seminggu senyap ). biasa la cuti sekolah sibuk skit ke sana ke mari. :D

Dalam masa seminggu ni saya terima perkhabaran gembira, tapi tak berani nak war-warkan sangat. kita tunggu keadaan lebih stabil. Cuma saya nak cerita kat sini tentang experiment GLA dan OMEGA GUARD yang saya praktikkan bulan lepas, Syukur ke hadratNya memberi keputusan yang baik.. dalam bahasa sains nya HIPOTESIS diterima!!!! yeah..

Saya memang agak gusar bila baca kebanyakan entry orang2 lama shaklee kena makan GLA berterusan, tapi kan saya dah cerita yang saya terpengaruh dengan catatan dalam forum RATU hatiku. website tu mmg saya suka sejak dulu lagi.. banyak infomasi yang berguna. cuma di sana cerita pasal EPO dan Fish Oil. Dalam Shaklee kita ada GLA dan OMEGA. so saya dah cuba dan saya dah berjaya....


Tapi bila bercakap pasal rezeki ni saya tak berani kata confirm mesti positif.. ini adalah usaha kita, rezeki tu dari YG MAHA ESA. so kita juga pun kena lah ada amalan kerohanian jugak kan.. dekat diri kepada Allah. saya amat syorkan kita wat Solat Dhuha dan zikir Ya Wahab 300x selepas solat Dhuha.




Tiada ulasan:

Catat Ulasan