Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Sabtu, 29 Disember 2012

Pengedar Sah Shaklee Ipoh, Perak

Hari ni saja je nak dedahkan Jannah ni dok kat mana.. Hehehe memang mengaku saya jarang war-warkan kat mana saya tinggal atau dari mana saya ni sebab basic perniagaan yang saya buat ialah ONLINE. so semua online, so mana2 pun tak kisah kan... tapi apa salahnya bgtau seluruh dunia di mana saya kan??

Saya tinggal di Taman Tanjung Perdana, Tg Rambutan, Perak. Jadi customer yang dari Ipoh boleh la calling2 kalau nak COD. Cumanya terus terang cakap COD ni depend on rezeki la sebab jannah Full time Cikgu sesi petang. Almaklumlah cikgu petang, kalau dah maghrib ke malam tu kena concentrate kat anak2 la plak. tapi kalau call atau sms kita boleh usahakan kalau nak barang urgent.

Saya adalah Pengedar Sah Shaklee di kawasan Ipoh dan seluruh Malaysia. so Kalau dari sabah Sarawak nak guna ID saya pun boleh, mana2 kawasan seluruh Malaysia boleh guna Id saya untuk buat pembelian. Maklumat penting tentang saya.

NAMA: NURUL JANNAH BT SULAIMAN
iD : 877171
NO TEL : 0195701403 --> SMS ATAU WHATSAPP
EMAIL : jannahshoppe@gmail.com
FB: nur maawa
page FB : pretty raudhah (vitamin)

Hubungi lah saya untuk dapatkan harga yang menarik dan juga ikut budget anda. kita ada alternatif paling best utk yang baru nak cuba atau tak nak amik full bottle.

Kalau nak daftar seeloknya hubungi saya supaya saya boleh isikan borang utk anda, sbb kalau anda walk in ke branch, maka nak kena beli borang pendaftaran tu, sebab tu saya cadangkan hubungi saya, saya akan aturkan dengan percuma.

untuk keahlian rm75 dengan penghantaran kit perniagaan. atau buat belian 200UV dalam lingkungan rm650 barangan dengan harga ahli, maka boleh daftar keahlian percuma.

apa lebih jadi ahli bawah saya? anda boleh jd dropship produk shaklee dengan saya, bermaksud anda tak perlu uruskan penghantaran dan penyimpanan stok atau sebarang urusan packing dan sebagainya, cuma dapatkan customer dan anda akan dapat harga yang lebih istimewa dari pelanggan biasa saya. dapat untung atas angin utk produk shaklee. kalau buat belian botol penuh, maka akan dapat point, dan point tu akan ditukarkan menjadi duit tunai pada tengah bulan depan... best kan? Kalau anda lebih serius nak jana pendapatan puluhan ribuan ringgit sebulan dengan hanya berniaga dari rumah dan sentiasa bersama orang kesayangan anda, kita ada group rahsia yang akan ajar anda segala yang kita tahu bagaimana untuk capai objektif perniagaan ataupu sasaran pendapatan anda. hubungi saya untuk tahu lebih lanjut.

Saya dah lama dalam bidang perniagaan online, lebih 10 tahun. tapi bagi saya dengan Shaklee saya lebih tenang sebab saya tak serabut mcm mana nak mula, apa nak buat, pening tak de sales dan sebagainya. sebab semua ada panduan dan homework yang perlu dibuat utk kita berjaya,

Nasib kita takkan berubah kalau kita tak cuba untuk berubah. Sama2 lah kita jana pendapatan dan dapat manfaat produk shaklee yang sangat best...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan