Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Jumaat, 7 Disember 2012

Ostematrix.. testimoni

Kita selalu sakit2 badan, lenguh2 tangan kaki. bagi yang keje tu... sampai je rumah kalau boleh nak terus Boom je. letih. saya pun sama ada masalah tu. mmg letih. saya memang la keje petang, orang kata siang free. huh keje petang no agak cramp jugak hidup.. celik mata awal kul 5 pun, still kelam kabut nak gi keje kul 12. balik rumah nak settle anak semua.. kul 11 paling cepat leh relax. itu pun kena non stop. kalau ter rehat la sekejap.. hmm ke laut la jawab nyer. tak leh bangun dah. huhuhuhu Sebab tu la di umur 30-an ni saya tak boleh nak harapkan energy semula jadi diri je... kena ada supplement, tak boleh nak harapkan natural beauty je.. kena guna skin care juga. zaman sekarang bukan cam zaman dulu kan... semuanya fresh...

eh apa yang aku telah melalut nih? maaf la jejari ku ini membebel.. menghilangkan stress keje tak siap2.

sebenarnya nak cerita pasal ostematrix. apa dia ostematrix ni? ia adalah supplement yang membekalkan kalsium dan magnesium dan mempunyai mineral lain yang akan memastikan kalsium dan magnesium tu akan dpt diserap terus dan digunakan oleh badan kita.






















al kisahnya... suami saya ni memang selalu sangat kejang. tak kira tempat nak kejang.. salah gerak skit kejang.. kadang2 kaki tu biasa kan, betis, peha, belakang peha, perut, mcm2 tempat lg kejang nya. dulu saya la tukang urutnya. masa tu mungkin sebab dah jarang exercise, jd mcm tu. bila sekarang ni dah addict dengan basikal pun sama. risau je saya kalau dia pegi jambori, tak de cerita lain la mesti pasal kejang masa tengah kayuh basikal... kat dlm hutan tu... apa2 jd risau teman. biasa la jambori ni ada org patah riuk sebab jatuh, yg kat UPM aritu dah menemui ajal pun....


so bila saya join shaklee, hubby amik supplement ostematrix ngan Performance Drink.. Ostematrix memang saya suruh dia amik utk kejang2 ni la... dan PD utk energy booster jgn bg penat masa kayuh. Alhamdulillah memang sangat berkesan PD tu masa dia gi jambori. dan PD memang sangat glamer pun rupanya dikalangan rider-rider jambori ni.... maklumla diorang kan kayuh basikal 3-5 jam utk habiskan.. sangat2 perlukan minuman tenaga yang baik. Dan PD memang TERBAIK!!

semua gambar tak de kena mengena ngan hubby saya ye.. copy paste je.. :D


Ostematrix ari tu hubby kata," tak nak makan dah la ostematrix tu sama je abg ni ". Dia tak perasan apa kesan ostematrix tu kat dia?? heheh actually lepas dia amik ostematrix tu saya tak dengar dah cerita dia kejang masa jambori. last jambori dia complaint pasal trek yang sgt mencabar...tapi ada dia cramp? tak de pun... bila dah balik pun ok je kat rumah tak de plak orang tu jerit2 sakit sebab cramp yg melampau... dia siap standby lg spray utk org cramp tu.. ah tak de guna pun mende tu... huhuhuhu mmg bagus ostematrix. bila saya dah cakap balik semua tu baru dia sedar oste tu sebenarnya sangat berkesan pada diri dia.. dulu kalau dia trining pepagi kayuh 2-3 jam, confirm pastu akan cramp.. skrg tak de dah...
Alhamdulillah. syukur kepada Allah.

Untuk Diskaun Hebat contact saya.
nama           : nurul jannah bt sulaiman
Shaklee Id     : 877171
sms / whatapps :0195701403
email          :jannahshoppe@gmail.com
website           :http://prettyraudhah.blogspot.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan