Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Jumaat, 21 Disember 2012

Orang Skrg Malas Makan Jamu Kak...

Itu pernyataan yg saya keluarkan td kt pejabat.. hahhaha. actually sejak awal pembabitan saya dengan shaklee ramai yang bertanya tentang set berpantang shaklee... vitamin-vitamin yang diperlukan masa kita berpantang.



Memang kita ada set berpantang. Set asasnya terdiri daripada:
  • Vita-lea : membekalkan mineral dan vitamin yang penting untuk tubuh kita berfungsi dengan baik. lagipun masa berpantang, biasanya kita makan pun agak terhad kan...
  • B-complex: yang ni utk mengelakkan kemurungan, stress serta menukarkan makanan kita kepada tenaga, oleh itu kita pun sentiasa bertenaga. Ia sangat penting utk mengelakkan meroyan.
  • Vita-C : yang ni adalah untuk sistem pertahanan badan kita. 
  • Zinc : sangat baik untuk penyembuhan luka dengan cepat dan baik. selalu kita akan makan geli gamat atau pati ikan haruan kan.... sebenarnya zinc dari shaklee pun dah mencukupi.

kalau nak lg best sila la tambahkan ESP, alfalfa, Omega dan Ostematrix dalam set tu. kenapa?
  • ESP : utk pemulihan luka, beri tenaga berpanjangan, kurang lapar, pembesaran anak, tambah susu, kulit dan rambut cantik dan sihat.
  • Alfalfa : ambil selepas 2 minggu atau selepas berpantang. untuk tujuan memudahkan buang toksin dalam badan melalui air besar, menyumbangkan vitamin dan minerals yang bagus utk memambahkan susu dan menambahkan nutrient dlam susu ibu.
  • Omega : untuk perkembangan otak bayi, untuk ibu mudah turun berat badan, memelihara kesihatan jantung. 
  • Ostematrix: menggantikan susu kalau tak suka minum susu, mengurangkan kelesuan, keletihan dan kurang bermaya. Jadi ibu akan sentiasa bertenaga dan cergas.


so kalau berminat utk dapatkan set bersalin shaklee silalah hubungi saya ye.. atau kalau nak beli kat branch boleh guna je ID saya utk dptkan harga ahli.

Nama: NURUL JANNAH BT SULAIMAN
ID: 877171
NO TEL : 0195701403
EMAIL: jannahshoppe@gmail.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan