Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Sabtu, 8 Disember 2012

Fall in Love ngan Ostematrix

memang betul2 jatuh cinta ngan ostematrix terutama org yg badan dan makin nak expired ni kan.... huhuhu sebab tu la kita kena jaga badan kita, ALLAH bagi pinjam.. tp kita main lenjan je... kereta kita beli pun kita jaga elok2 kan... badan kita? ada kita g servis? check air, check minyak, semua ada buat? Dulu memang saya lenjan je.. tp sekarang dah sedar. Allah bg kita pinjam, kita kena jaga...

tuan punya gambar.. saya pinjam ye,,


Alkisahnyer saya diserang bengkak kat buku lali, tak tau kenapa. asal mula cuma sebab ada luka sikit kt buku lali tu saya kopek2 kulit mti kt situ, tetiba dia bengkak... ( selalu je wat cam tu kali kena... tu la tak nak jaga kan.. ) so dia just bengkak je tak sakit, tapi sampai 2 minggu tak surut.. ko tak risau?? uih risau mak nih.. maka gi la poliklinik perdaba kat sunway tu. doctor bg ubat antibiotik dan ubat tahan sakit. dah tak sakit mana nak makan ubat tahan sakit tu kan.. memula saya tak nak makan antibiotik tu sbb mcm dah ok.. seminggu lepas tu bengkak balik.. saya makan la antibiotik tu.. mak aih sakit pla jadi nyer.... bersabar je dan terus makan ubat tu seminggu.. tak de kesan malah semakin sakit... bukan sakit kt buku lali tu je... malah sakit kat betis... sengal sangat rasa. malam tu tak tahan sangat.. saya pun menelan ostematrix kepunyaan hubby.

adakah ia terus hilang? pastinya tidak... oste bkn ubat tahan sakit ye,,, ia kan magnesium+kalsium... tapi malam tu saya dah boleh tdur dengan lega... malam sebelum tu siap nangis tu mak.... sakit sangat kaki tu. esoknya ada la sikit2 lagi sakit,,..  tapi oste dah habis.. tak sempat nak restok sbb sibuk sgt ngan jadual waktu sekolah ni.. tapi alhamdulillah kaki maintain lenguh sikit2 je sbb asyik duduk je menghadap labtop nih..

selalu saya kalau lenguh2 badan memang amik oste ni.. alhamdulillah lepas tak berapa lama ia akan hilang.... tapi bukan terus hilang cam ubat yer...

sesapa yang berminat yang suka sakit2 atau lenguh2 tangan kaki badan sebab penat ke apa ke.. boleh la amalkan ostematrix ni... nak order? meh order ngan saya atau guna ID saya beli kt branch Shaklee ye.

Untuk Diskaun Hebat contact saya.
nama           : nurul jannah bt sulaiman
Shaklee Id     : 877171
sms / whatapps :0195701403
email          :jannahshoppe@gmail.com
website           :http://prettyraudhah.blogspot.com


Tiada ulasan:

Catat Ulasan