Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Rabu, 26 Disember 2012

B COMPLEX : anti stress, Beauty, Cergas.

gambar hiasan semata2
Para saintis Shaklee telah mencipta asid folik secara semulajadi yang pertama di dunia dengan kadar kebolehserapan (bioavailability) yang sangat tinggi dan berkualiti. Ini kerana, asid folik yang semula jadi tidak mudah untuk diserap oleh tubuh, dan hampir 99% asid folik yang terdapat dipasaran bersifat sintetik.

B complex Shaklee mengandungi 8 komponen penting vitamin B, termasuklah 100% biotin dan asid folik. Kesemua 8 komponen ini perlu ada pada vitamin B-kompleks untuk mendapatkan keseimbangan dan keberkesanan yang sempurna.

Vitamin B adalah vitamin larut air, sebarang lebihan tidak akan disimpan, sebaliknya disingkirkan melalui sistem pencernaan. oleh itu kita mesti ambil vitamin B kompleks setiap hari.
KELEBIHAN :
  • Kecantikan dari dalam:  Vitamin ini mampu menyerlahkan kecantikan dari dalaman. bila tak stress, cukup tenaga, maka kita ceria dan cantik. Ia penting utk kesihatan kulit menyeluruh dan juga anti jerawat dan masalah kekeringan kulit.
  • Menukarkan makanan kepada tenaga : Bantu penghadaman, menukar lemak, karbohidrat dan protin kepada tenaga dan sekali gus mengurangkan masalah keletihan dan kelesuan.
  •  Melawan tekanan  :  Memastikan kesihatan fungsi saraf sekali gus meredakan sakit kepala, tekanan, kemurungan dan insomnia.
  • Membantu tumbesaran : Menggalakkan tumbesaran yang sihat dan normal bagi bayi dan kanak-kanak. Membantu pembinaan DNA dan sel-sel baru serta mengurangkan risiko kecacatan otak atau tulang belakang.
  •  Rambut Beruban dan gugur : membaiki masalah kulit kepala, kelumumur, rambut gugur, beruban dan mengekalkan kesihatan rambut.
  • Baik utk mata :  mengurangkan masalah keletihan mata, mencegah katarak, meningkatkan kualiti penglihatan, perkasakan memori, dan daya pemerhatian dan fokus.
  • Mencegah Anemia - membantu pembentukan sel darah merah yang sihat dan antibodi, merangsang sirkulasi darah dalam tubuh, merendahkan paras sistin untuk kesihatan krdiavaskular, merawat atau mencegah anemia, sakit kepala, pening, lemah semangat, keletihan, migrain, muntah-muntah, mabuk darat atau laut.
  • Meredakan senggugut : baik untuk masalah senggugut ( PMS), meredakan kerisauan, keresahan dan masalah penghadaman terutamanya mereka yang mengambil ubat hormon dan ubat tahan sakit.
  •  Detoksifikasi : meredakan alahan. 


 Untuk Diskaun sila hubungi saya : 

NAMA  : Nurul Jannah Bt Sulaiman
ID : 877171 gunakan di branch jika mahu dapat harga ahli atau mendaftar sebagai ahli!
No tel: 0195701403
email : jannahshoppe@gmail.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan