Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Isnin, 10 Disember 2012

Anak Cerdik... saya pandai

Apakah supplement yang boleh meningkatkan fungsi otak manusia? dalam kata lain.. mcm mana saya nak jd pandai, macam mana nak bagi anak saya jadi orang yang pandai. Kalau tgk iklan Anmum "bila sel-sel otak berhubung...." hehehe ni iklan kegemaran saya utk anak2 murid kesayangan ku...

dalam iklan ni dia nak tunjuk yang minum susu Anmum, anak jadi pandai....





Masihkah kita ingat... dulu2 ada sesetengah mak ayah, yang beri anak dia scott emulsion?

kenapa makan scot emulsion? sbb nak bg anak pandai.... saya teringat masa saya bersekolah menengah dulu..(oh rindu pada zaman itu) ada sorang cikgu ni akan paksa pelajar yang gagal dlm ujian atau peperiksaan makan scott emulsion putih... itu suatu denda yang sangat baik hati. seorang cikgu yg dedikasi nak bagi anak murid dia pandai....

Apa la kena mengena semua dengan Shaklee? Sebenarnya, kita ada yang lebih baik untuk ditawarkan kepada diri sendiri atau anak-anak... scott emulsion putih sangat la digeruni sebab rasa nya yang meloyakan... kalau kita bg anak kita, mesti ia jadi suatu yang tak seronok bg dia. kalau kita pelajar u atau kolej atau poli mesti tobat tak nak makan.... susu Anmum, hmm anak2 kecil boleh la kita beri Anmum kan...

Dalam Shaklee kita ada menawarkan Omega Guard utk fungsi yang sama produk yg saya cerita kat atas, malah ia lebih baik sebab kualitinya terjamin dan juga disertakan dengan nutrient lain yang sama-sama diperlukan untuk memastikan ia dapat berkerja dengan sempurna. Omega guard mengandngi DHA dan EPA yang sangat penting dalam memastikan sel-sel otak berhubung, seterusnya kita dapat berfikir dengan lebih pantas dan kreatif. Omega Guard sangat disyorkan untuk kanak-kanak yang obesiti juga atau kita sendiri pun sangat digalakkan. Ia membantu supaya jantung kita dapat bekerja dengan baik dan kurangkan penat mengepam darah.





Selain Omega Guard, kita juga boleh ambil lecithin dan juga B complex. Lecithin dan membantu otak kita mengingat dengan lebih baik. jadi ia akan mengurankan masalah pelupa dan lalai. B complex pula sangat oleh saraf kita atau perhubungan antara sel tadi. Selain itu B complex akan menukarkan gula dalam darah menjadi tenaga, anak-anak atau kita sendiri tidak akan mudah letih atau mengantuk dalam kelas.




oleh itu, jika anak kita masih kecil berilah Omega Guard, jika dah besar boleh la ambil Omega Guard, lecithin dan B complex.Tak perlu ambil semua sekali, boleh ambil omega sahaja atau lecithin bersama B complex...

Semoga Allah memakbulkan doa kita mempunyai anak yang cerdik dan bijak.

Untuk Diskaun Hebat contact saya.

nama                 : nurul jannah bt sulaiman
Shaklee Id        : 877171
sms / whatapps :0195701403
email                 :jannahshoppe@gmail.com
website              :http://prettyraudhah.blogspot.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan