Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Selasa, 13 November 2012

Mulakan dengan Herb Lax

Detox...
selalu dengar perkataan detox.. saya bersyukur sebab saya ni cikgu sains dan sangat teruja dengan hal-hal kesihatan terutama kecantikan.. adakah sbb saya sedia cantik? no no no. kalau dah sedia cantik pasti saya tak alert atau cari maklumat tentangnya.. hehhehe. isk jannah ni membebel je...

hehehe.. ye membebel tu intro je tau. JALAN MENUJU KECANTIKAN pasti la asal dari kurang cantik kan. kan? kan? kan?

:D Bila kita nak mula consume macam2 supplement, vitamin, mineral ke, ubat kurus ke, ubat apa2 pun. Perkara pertama yang mesti kita ambil tahu ialah BERSIHKAH USUS KU ITU?

kenapa nak kena bersih? makan je la supplement yg saya nak tu mesti dpt hasil macam dlm testimoni kan?
jawapannya NO NO NO NO!!
usus kita mesti bersih dari lapisan kotoran yang akan menghalang menyerapan nutrien. semua supplement yg kita makan tu mesti kena diserap masuk ke dalam usus kecil dan juga usus besar tau.. jangan tak tau. kalau usus kita ada lapisan yg tebal macam mana semua nutrien dalam supplement kita tu nak diserap, bila tak diserap maka ia pun akan keluar dan jadi sia2... kita habiskan duit ratusan, malah ada ribuan tapi tak de kesan positive pun yg dapat, kalau ada pun sikit2 je. mula la kita nak kata produk tu tak elok...

hehhe jd Moral of the story... sebelum kita nak ambil apa2 supplement atau kita juga boleh jadikan amalan kita mengambil sesuatu yang boleh bersihkan usus kita. jadi  bila kita ambil supplement ia mudah menyerap dan kita dapat khasiatnya dengan baik.

macam mana nak bersihkan usus?

MARI KITA BERSIHKAN USUS KITA DENGAN HERB LAX



macam mana nak amalkan?
kita cuma ambil herb lax 1-2 kali je seminggu utk pastikan usus kita sentiasa dalam keadaan yang baik. Hari apa? anda tentukan sebab herb lax akan buat kita membuang, tapi bukan macam julap yg biasa kita makan tu ye tak sempat2 mesti kena g toilet on d spot.

Herb lax lebih ringan kesan sakit perutnya. Pada saya tak sakit pun, just alarm kita nak ke toilet je. Tempoh bila nak ke toilet tu depend pada individu la tak sama. biasanya, kita akan ambil herb lax pada malam hari sebelum tdur, dan minum air 1.5 liter. Insya Allah esoknya pasti kita akan flush isi perut...

sebotol kecil ni boleh tahan 3-4 bulan untuk kita sorang je. so sangat la berbaloi. Macam saya, saya amalkan makan alfalfa sestiap hari, perut lega, kulit cantik, suami pun suka.... :D so hari yg ambil herb lax saya tak ambil alfalfa sbb dlm herb lax tu pun mmg dah ada alfalfa.

Ok, so kalau anda tak pernah buat cucian usus, sila lah berbuat demikian ya, ianya sangat penting. sebab banyak sangat penyakit berpuna dari usus yang kotor. nak cantik, nak kurus, nak bergaya, dalaman juga mesti, cantik, bersih dan bergaya jugak la ye.

kenapa syorkan amalkan herb lax? saya syorkan amalkan seminggu sekurang2nya sekali ambil herb lax. Ia adalah langkah kita jaga kesihatan usus. kita nak kulit cantik, kita makan vitamin, amik skin care, nak badan cantik, kita pun amik supplement, exercise, sapu lotion buang lemak... sebenarnya PERKARA PERTAMA YANG MESTI KITA PASTIKAN IA CANTIK IALAH USUS KITA. USUS CANTIK, SEMUA PUN CANTIK!!!


Untuk Diskaun Hebat contact saya.

nama                 : nurul jannah bt sulaiman
Shaklee Id        : 877171
sms / whatapps :0195701403
email                 :jannahshoppe@gmail.com
fb                       : Nur Maawa

Tiada ulasan:

Catat Ulasan