Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Isnin, 12 November 2012

Langsing dengan selamat :D

Assalamualaikum...

still jugak tak buat homework dua hari. hehhe tak update blog atas sebab saya sedang study cara utk wat promosi. heheh tapi cuma habis belajar je la, belum apply lagi. Selain daripada tu jannah sibuk siapkan keje dan hal sekolah yang masih melambak walaupun dah entitle cuti sekolah sekarang nih. :D

walaupun tak sempat wat homework yg 'ibu N' bagi, Alhamdulillah masih ada order yang masuk. bersyukur sangat ke hadrat Illahi yang maha Memberi.

Ok la cukup la membebel. Actually saya hari ni nak cerita pasal SET SLIMMING. sepanjang saya tak wat homework, set sangat laris. Alhamdulillah.

Apa dia set slimming tu?

Ok set slimming terdiri daripada beberapa jenis supplement shaklee la iaitu gabungan pemecah lemak, fibre dan juga julap untuk bersihkan usus. Dan optional kalau nak tambah protein supaya dapat tingkatkan metabolisme badan dan kita jadi cepat kenyang!!!

  • PEMECAH LEMAK - dalam siri shaklee ada dua jenis pemecah lemak yang kita boleh pilih salah satu atau kalau nak amik dua2 pun tak jadi masalah pun. Laaaaaagiii bagus!! Dua mende ni fungsinya sama iaitu mencairkan lemak, atau mengemulsikan lemak. So kalau masih dalam pantang, amat disyorkan ambil Omega Guard disamping dapat pecahkan lemak, ia juga membekalkan khasiat kepada anak yang kita susukan.
    •  Lecithin  
    • Omega Guard

  • FIBRE - sangat disyorkan mengambil alfalfa yang kaya dengan pelbagai zat mineral, vitamin dan juga protein tau!! bila  lemak kita tadi dah pun mencair, maka ia perlukan sesuatu untuk angkut lemak tadi, ia tak boleh keluar sendiri. jadi dengan adanya alfalfa, ia akan bergumpal dengan alfalfa dan akan dibawa keluar melalui nyahtinja.... ( faham ke bahasa sains ku itu.. cuba utk jd sopan santun.. hehhe). tapi kena ingat ye... mesti minum air banyak banyak banyaaaakkkk at least 2-3 liter sehari. untuk pastikan ianya di flush keluar...

  • JULAP - Herb lax hanya diambil 1-2 kali seminggu sahaja. fungsinya untuk flush semua kotoran dalam usus. mana 2 yg tak keluar tu kita bg keluar. Kolon sihat, Badan pun pasti akan sihat. JULAP?Tak nak la nanti sakit perut!!! hheh dari pengalaman sendiri, Herb lax tidak menyebabkan sakit perut yang teramat ye.. sangat la lembut je, macam tak makan julap pown... tapi kalau tak nak jugak tak per.. lebihkan alfalfa dan lebihkan lagi air ye sayang -sayang semua.... air wajib banyak.
herb-lax merupakan pilihan jika suka

  • PROTEIN - membakar lemak dengan lebih cepat!!! meningkatkan metabolisme badan. lebih banyak kalori terbakar, lebih cepat kurus. tapi kena buat exercise ringan at least 20 minit 3 kali seminggu dah memadai.... mesti lg cepat turun. Untuk protein ada dua pilihan. anda boleh ambil ESP soya pelbagai manfaat atau ambil Cinch khas untuk berdiet supaya kita kurang lapar dan memastikan tiada penyusutan otot, tanpa otot pembakaran lemak jadi sangat lambat. dengan adanya otot, waktu rehat pun masih bakar lemak!!!!!! dan yang paling penting bila ambil protein, kita tak akan menggelebeh sana sini bila dah kurus nanti tau..




So Cinch ada 3 pilihan perasa, Vanilla, Coklat dan Latte. Latte saya suka sbb saya kopi skit :D
So boleh decide nak ambil yang mana satu, cinch atau ESP. kalau menyusukan anak, better amik ESP sbb dia ada manfaat penyusuan juga.

kalau ada budget yang lebih lagi, anda boleh la tambah Cinch Tea Mix. Fungsi Cinch tea mix ni utk jadi energy booster. dan juga meningkatkan metabolisme badan, fat burner. heheh. Sometime kalau kita berdiet cepat rasa penat, maka dgn cinch tea mix tak de la penat2 lagi walaupun exercise!! tapi ini pun hanyalah pilihan kalau nak , kalau rasa tak perlu, cukup la sekadar yg kita mampu dan perlu sahaja.

So untuk sebarang pertanyaan, harga, rundingan, dan juga TIPS BERDIET boleh la hubungi saya : 

Untuk Diskaun Hebat contact saya.
nama                : nurul jannah bt sulaiman
Shaklee Id  : 877171 - boleh gunakan kalau nak pergi beli sendiri kat branch shaklee
sms / whatapps :0195701403
email                :jannahshoppe@gmail.com
website            :http://prettyraudhah.blogspot.com



Tiada ulasan:

Catat Ulasan