Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Selasa, 20 November 2012

KETAT ... DGN GLA

Heh.. nak letak gambar yang express pasal headline ni rasa tak tergamak.. cari gambar lain skit deh...

SAPA ADA MASALAH CAM NI? Bukan gaduh, tapi hubungan yang tak berapa nak best. Moh Try Alfalfa dan GLA. Alfalfa ni banyak kelebihan boleh la belek2 kat cari sebelah ni dah banyak entry saya buat pasal alfalfa. Kita sembang pasal GLA plak kali ni.



GLA adalah antara vitamin pertama yang saya nak cuba makan bila saya mula menjebakkan diri ngan shaklee... tp saya tak amik lg GLA sbb terpengaruh dgn entry kat satu website kesihatan yang membincangkan tentang usaha utk dptkan cahaya mata.

Info dari website tu kata, kalau nak mengandung jangan amik EPO sepanjang bulan sebab ia akan buat period kita jd regular.. tepat masa mesti period, dah ala2 pil perancang plak ye.. so kat website tu mencadangkan supaya kita makan EPO 2minggu pertama bermula hari kita period, kemudian sambung dengan fish oil 2 minggu lagi. kalau dalam keadaan biasa, kita mesti akan period kan... huhu tapi saya masih terpengaruh dengan entry tu dan masih dalam experiment lagi. hahahah. tapi dalam shaklee series tak de EPO dan fish oil secara terangan ye. Dalam shaklee ada GLA Complex yang mana kandungan GLA lebih tinggi dari EPO ( evening primrose oil ). Dan Fish oil dalam series shaklee kita ada OMEGA GUARD.



so saya mmg dah consume GLA selama 2 minggu, heh saya mengalami keadaan yang sama mcm testimoni ni... yg ni testimoni dari FB. Mmg dapat pujian dari hubby... bangga je rasa. hahhaha gelak skit. Dan pasal selera makan tu pun betul, saya rasa kurang nak mengunyah.. kalau makan pun sikit dan kenyang. tapi terus terang bukan hari pertama saya makan dah rasa macam tu la ye.. lepas seminggu baru saya ada rasa perubahan sbb mungkin betul kata kakak yg mengurut saya tu usus teruk nak kena servis..  sbb tu tindakbalas saya lambat sikit.

jerawat kat muka pun dah mula kecut balik. paling best ialah saya tak de period pain pun... hah? jarang2 saya ni tak de period pain walaupun anak dah dua.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan