Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Sabtu, 3 November 2012

KELEBIHAN ALFALFA



Saya dah upload offer bulan november pasal Alfalfa Complex kan? Tapi saya sedar ada juga rakan-rakan yang tak tau apa itu dan tak kenal pun. hehehhe Tak pe, semuanya bermula dengan tak tau kan?

Tapi entry kali ni jannah tak nak citer panjang lebar sangat pasal apa itu Alfalfa. Skrg cuma nak cerita apa yang best sangat Alfalfa ni sampai ada offer cam ni. Buy 6 Free 1.


KELEBIHAN YANG SANGAT MENGUJAKAN ( rumusan je la yer ).

  • Telah ramai yang tau especially group ibu2 yg menyusukan anak ( breastfeeding ) : ia sebagai supplement utk milk booster. menambah susu badan.
  • Melegakan sakit sendi dan belakang.
  • Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
  • Memberi kelegaan semasa haid.
  • Merawat arthitis
  • Bagus untuk elergi dan ekzema
  • Merawat asma
  • Mencuci usus bagi membuang toksik
  • Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkita dalam buah pinggang
  • Meneutralkan asid dalam badan
  • Merawat masalah keputihan pada wanita
  • Membesar dan menegangkan payudara
  • Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
  • Memulihkan urat selepas bersalin
  • Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
  • Meningkatkan stamina seorang suami
  • Melegakan sembelit 
  • mengurangkan tahap gula dalam darah bg pengidap kencing manis. Ia adalah penawar semula jadi utk diabetes. 
  • rawatan penting untuk rambut gugur. Sbb apa , ia sangat penting bagi pertumbuhan dan mengelakkan rambut gugur.
AMARAN :
Tidak digalakkan sama sekali untuk diambil oleh:
  • wanita yang sedang mengandung,
  • Pesakit Anemia
  • Pesakit SLE
  • Pesakit Hyperthyroid  
 Pengambilan Alfalfa secara berlebihan boleh mengakibatkan kerosakan darah merah. makan mengikut dos rundingan yang saya akan berikan selepas pembelian. 

Saya memang peminat alfalfa sejak mula join shaklee. So saya memang consume alfalfa utk melancarkan sistem pembuangan. heheheh dah tak de masalah sembelit lg tau. pagi2 mesti dah jumpa en T utk membuang. huhuhu.

Yang paling best makan alfalfa ni boleh menegangkan breast tau. kebanyakan orang yang consume alfalfa adalah wanita menyusukan anak, utk membanyakkan susu. so of course diorang mmg sentiasa full kan? heh tp kalau ibu2 yg dah lama tak menyusukan ni hehe malu je nak cakap.. kekadang keyakinan diri pun menurun tau, lg dgn husband... tp bila dah consume alfalfa tak de la rasa down, sbb mmg terasa full je sentiasa. :D. selain tu hubungan intim tu biasa la mmg diakui alfalfa ala2 kesan kacip fatimah gitewww... tp bila cakap pasal kacip fatimah mula la hubby2 kt luar sana kata eh tu untuk perempuan je... tak.. bg yang nak tambah power sangat la digalakkan amik sekali ngan wife bg sama2 power. huhuhuhuu ades 18 sx kejap. Bagi saya memang puas hati consume alfalfa ni. Selain ia adalah sumber alkali yang tinggi sangat la sesuai utk orang yang ada sakit gout, ia berupaya meneutralkan asid dalam badan. badan kita pun kalau sentiasa berasid tak bagus.

eh eh kak, yg dah kahwin je ke boleh amik alfalfa? eh dik... tak. Yang belum kahwin pun boleh utk tujuan detox, melawaskan pembuangan. membersihkan kotoran dalaman. bila semua kotoran dalam badan kita dah dikeluarkan, baru lah badan kita akan berfungsi dengan baik. Baru lah kalau ada yang ada bau badan yang tak sedap tu dah mula hilang bau badan, yang ada keputihan berbau atau tak berbau mula kurang dan hilang jugak, berbau bahagian sulit kita juga akan hilang. Tp kena la sentiasa jaga kebersihan juga bila semua tu dah tak de. :D sangat berbaloi amalkan supplement ni. dah harganya semua mampu milik. lgpun kan saya kan mesti bagi diskaun best punya.

apa2 pun bila kita amik supplement, kita mesti minum air kosong dgn banyak. mesti 2-3 liter mesti. utk pastikan ianya diproses dan bertindak balas dengan baik.

kalau berminat nak join shaklee lg la saya alu2an. keistimewaan sila rujuk page Keahlian Shaklee 

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
sms@whatsapp: 0195701403
email: jannahshoppe@gmail.com
personal FB: Nur Maawa 



Tiada ulasan:

Catat Ulasan