Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Jumaat, 30 November 2012

GLA COMPLEX shaklee memang best

testimoni-testimoni saya akan update dari masa ke semasa guna entry yang sama supaya senang nak baca.. hehe tapi kena baca sampai hujung la.. hehe

GLA - adalah pilihan dalam siri supplement shaklee utk E.P.O kalau yg biasa consume. evening primrose oil. yang penting dalam E.P.O tu adalah kandungan GLA dalam minyak evening primrose.dalam GLA shaklee kita gunakan minyak dari biji bunga matahari. so minyak biji bunga matahari ni kandungan GLA dia lebih tinggi 2 kali ganda dari E.P.O kat pasaran. lagi yang BEST ia dah ada vitamin E dalam GLA ni. 2 dalam 1. best kan? kalau dah amik GLA tak boleh ambil vitamin E dalam hari yang sama.

Apa fungsi GLA?
  • membetulkan hormon wanita. 
  • yang ada masalah senggugut, PMS yang teruk, period tak regular, cuba lah amalkan GLA anda akan puas hati.
  • banyak testimoni yang berjaya mengandung selepas mengamalkan GLA beberapa bulan atau kitaran haid. ia banyak membantu secara teknikal nya period kita dah tetap, jd boleh la kita assume masa subur dan hehehe....... disamping ia sgt elok utk rahim kita. ia membantu kepada penghasilan cecair servik yang untuk kesuburan. Nak tau waktu subur selain mengira hari? Tips akan diberikan kepada yang beli dari saya yang jd ahli bawah saya. :D
  • sesetengah orang muka berjerawat teruk sbb hormon tunggang langgang jadi bila hormon dah ok, maka jerawat mula bertambah baik, dengan bantuan vitamin e yang ada ia juga bantu hilangkan parut jerawat tadi
  • extra bonus : disamping kesihatan dalaman menjadi baik, kulit kita juga akan bertambah cantik dah tidak kusam.

Siapa kena makan GLA?
  • semua wanita patut makan.
  • wanita yang mempunyai masalah jerawat
  • wanita yang mempunyak masalah kulit
  • wanita yang ada masalah PMS
  • wanita yang mengalami senggugut teruk
  • wanita yang kita haid tidak tetap
  • wanita yang berusaha untuk hamil
  • wanita yang menjaga kesihatan dan ingin mengekalkan kecantikan 

 untuk dapatkan TIPS KEHAMILAN.. belilah GLA Complex dgn saya atau gunakan ID saya utk belian di cawangan terhampir anda. :D

Untuk Diskaun Hebat  dan TIPS KEHAMILAN..contact saya.

nama           : nurul jannah bt sulaiman
Shaklee Id     : 877171
sms / whatapps :0195701403
email          :jannahshoppe@gmail.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan