Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Ahad, 4 November 2012

OFFER NOVEMBER

Assalamualaikum semua.... hari ni cuma nak upload offer terbaru bulan ni. HOT PRODUK kt rumah :) wink!! suami isteri, lelaki perempuan semua orang patut consume yang ni

---->>> ALFALFA COMPLEX

Apa promo nyer wahai Jannah??? hewhhe

BUY  6 BOTTLES ---> FREE  1     BOTTLE

rahsia keintiman, detok berkesan, alkali tinggi !!!


Oleh kerana Alfalfa complex ni datang dengan 2 size, iaitu saiz S = 330 tablets
dan jugak  saiz L = 700 tablets.

jd offer tu utk mana2 saiz pun boleh as long as kita order mesti sama saiz.

means beli 6 botol saiz S, dapat sebotol saiz S jugak
beli 6 botol saiz L dapat sebotol saiz L jugak...

" takkan la nak simpan sampai 7 botol kot !!! "

hahha mmg la, cara nak save, cari la geng yg consume shaklee juga, atau pengarh orang lain yang belum makan shaklee lg utk cuba alfalfa, dpt kumpul 7 botol leh la terus order. dpt harga murah dari pasaran.

atau atau atau.... --->  
ada rahsia sila sms atau email atau pm saya kat FB. ada yang lebih special utk anda tau!!!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan