Nak Dapat Harga BEST? Jom jadi ahli dengan saya

Hubungi saya

Nama: Nurul Jannah Bt Sulaiman
shaklee ID : 877171,
sms whatsapp : 0195701403
Fb : Nur Maawa
Page Fb: Pretty Raudhah (Vitamin)

Isnin, 26 November 2012

Alamak makan banyak ni!!!!

Assalamualaikum...

Biasa la cuti2 malaysia ni kan, memang asyik makan je... ni baru je dok kt rumah belum pegi round satu Malaysia... Alkisahnya.. husband jannah ni dah seminggu rasa sebu perut sebab rasa tak puas membuang.

yang Jannah memang le minggu ni men'detox'kan diri. setiap hari telan Alfalfa, lecithin dan herblax.. memang nekad nak detok selama seminggu tanpa henti kemudian lagi 2 minggu nak detox 3 kali seminggu.. nak bg bersih usus. bukan apa, sebab ceri ta jannah pegi mengurut kat Kak Nab ni la dok kat PPH ulu kinta, di katanya usus I ni paling teruk dia pernah jumpa!!!!! adeh la patut la telan macam2 vitamin tak berapa nak beri kesan... tu la sebabnya... usus dah teruk.

memang di akui dulu sejak kecik Jannah ni pegi toilet sekali sekala seminggu... kalau kt dalam toilet tu tak boleh sekejap, sbb tak mau keluar.. sebab musababnya... mungkin kurang makan masa sekolah rendah, bila sekolah menengah makan banyak, tapi minum air sangat la kurang... bila dah kahwin baru la ada kesedaran diri nak minum air dek kena bebel ngan husband kesayangan ku itu.... tapi sekarang mmg Jannah dan air tak dapat dipisahkan... huhuhuhu tapi baru sekarang kan... walhal mende dalam perut tu dah berzaman...


ni lah hasilnya... muka berjerawat, even dah tak teruk stil bertempek juga sebiji dua. makan vitamin . makan ubat lambat sangat kesannya.... padahal wat detox ni dah macam2 cara dah.... huhuhuhu selagi korang punya usus boleh servis.. servis la sekarang...

oh cukup-cukup sudah.... nak cerita pasal hubby sebenarnya...

Actually mungkin dia jenis yang memang lawas, jannah pulak mmg jenis tak lawas. jadi jannah telan senarai supplement utk detox tu selama seminggu relax je... dpt mendetox dengan senang hati. TAPI apakah yang terjadi kepada suami ku? oh tidak, dia kena cirit birit pagi ni...dah dekat 10 kali ke toilet. siann sgt. Actually semalam dia minta double dos yang Jannah makan.. adeh mana boleh overdose sangat! takut jadi cam ni la cirit birit... Jannah syorkan dia ambil minimum dos dulu untuk tau kesan ke atas diri dia, tapi dia nak juga makan sama dos dgn Jannah. Akhirnya kena cirit birit. Moral of the Story utk org yang memang lawas... jangan sekali2 makan overdose, ambil min dose utk detox yer...

Sebab tu kena rujuk kepada penjual, dos yang bersesuaian... SO untuk pembeli dari Pretty Raudhah, saya akan beri konsultansi sebaiknya utk anda. Jangan risau. Kisah yg saya paparkan ni kisah orang over dose sahaja, saya paparkan sebagai teladan kepada kita.

Untuk Diskaun Hebat contact saya.
nama                 : nurul jannah bt sulaiman
Shaklee Id         : 877171
sms / whatapps :0195701403
email                :jannahshoppe@gmail.com
website            :http://prettyraudhah.blogspot.com



Tiada ulasan:

Catat Ulasan